lv
syD2R7bs1Ojybrbh2E1p6F8S3r7Hu7xa9tlqy7E2
3933084

Katrai grāmatai ir savs lasītājs. Saruna ar izdevēju un tulkotāju Renāti Punku

Katrai grāmatai ir savs lasītājs. Saruna ar izdevēju un tulkotāju Renāti Punku
"Lasīt vajag visdažādākās lietas – sākot ar lubenēm, beidzot ar nopietnu intelektuālo literatūru. Tā ir mana svēta pārliecība. Es uzskatu, ka katrai grāmatai ir savs lasītājs un katrai grāmatai ir sava vieta, bet vēlams, lai tā grāmata tiešām būtu uzrakstīta vai iztulkota labā latviešu valodā," sarunā Latvijas Radio 3 "Klasika" raidījumā "Pa ceļam ar Klasiku" pārliecināti pauž izdevniecības "Jānis Roze" vadītāja un tulkotāja Renāte Punka, kuras tulkotais Kiranas Milvudas Hārgreivas romāns "Džūlija un haizivs" kļuvis par "Jāņa Baltvilka balvas 2024" starptautisko laureātu. 
Latvijā pērn no narkotiku pārdozēšanas miruši 140 cilvēki

Latvijā pērn no narkotiku pārdozēšanas miruši 140 cilvēki, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja veselības ministra ārštata padomnieks sabiedrības veselības jautājumos Pēteris Apinis.

Pēc viņam pieejamiem datiem, tas ir tikpat...

Soctīklos tiek apspriesta kratīšana: «Tauta zina, ka Ždanoka vainīga» (+VIDEO)

Tatjana Ždanoka ir saistīta ar iespēju sazināties ar Krievijas specdienestiem.

Dienu iepriekš Valsts drošības dienests veica kratīšanas bijušās Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas dzīvesvietā.

Sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) sākās dzīva ...

Par iepirkumos ietaupītajiem līdzekļiem vēl četros valsts ceļu posmos atjaunos segumu
Pateicoties līdzekļu ekonomijai, kas izveidojās būvdarbu iepirkumos, vēl četros valsts autoceļu posmos šogad atjaunos segumu, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Plānots, ka darbus visos četros posmos sāks augustā un pabeigs līdz gada beigām....


Komentāri