lv
c8EnpnueuFOh3S7Aff8OGeAmwMBqDNYvYJcJ8ycN
3928716

Ar SUP šķērsojot Zilupes upi, Krievijā nelikumīgi nokļuvis vīrietis ar bērnu

Ar SUP šķērsojot Zilupes upi, Krievijā nelikumīgi nokļuvis vīrietis ar bērnu

Aizvadītās nedēļas nogalē, ar SUP dēli šķērsojot Zilupes upi, no Latvijas Krievijā nelikumīgi nokļuvis kāds vīrietis ar bērnu, informē Valsts robežsardze.

Ludzas novadā 21.jūlijā ar Valsts robežsardzes rīcībā esošajiem tehniskajiem līdzekļiem konstatēts, ka Zilupes upē kāds vīrietis ar bērnu, pārvietojoties uz SUP dēļa, nelikumīgi šķērsoja Latvijas-Krievijas robežu.

Robežas šķērsotāji tika aizturēti Krievijā un VRS ir pieprasījusi Krievijas pusei oficiālu informāciju par personu statusu šajā valstī.

Vienlaikus VRS par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu sākusi kriminālprocesu.

Šodien Latvijā gaiss iesils līdz +28 grādiem

Dienas laikā saule uzspīdēs tikai vietām, toties gaiss iesils līdz par +28 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Īslaicīgs lietus ir gaidāms teritorijas lielākajā daļā, dažviet iespējams pērkona negaiss. Vējš b...

Cīņas sporta aizkulises un «dēmoni». Atklāta saruna ar latviešu MMA cīkstoni Madaru Bertholdu-Fleminas
Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Madars Bertholds-Fleminas atklātā sarunā pavēra priekškaru sarežģītajam cīņas sporta aizkulisēm. Cīkstonis neslēpj, ka viņa dzīvē ir gana daudz mirkļu, ar kuriem viņš nelepojas. Tieši cīņas sports esot palīd...
Hokejista Merzļikina pārstāvēta «Blue Jackets» tikusi pie jauna galvenā trenera
Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvēto Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Kolumbusas "Blue Jackets" vadīs Dīns Evasons, pirmdien pavēstīja Kolumbusas klubs.


Komentāri