lv
Z7zQcYQUbyVOfdovJOqCfA1UayigpAnfK4dgYQme
3921055

Novērsti vilcienu kustību ietekmējošie bojājumi elektroenerģijas padevē

Novērsti vilcienu kustību ietekmējošie bojājumi elektroenerģijas padevē

Novērsti bojājumi elektroenerģijas padevē, kas svētdienas rītā ietekmēja vilcienu kustību Krustpils līnijā, norādīts VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) tvitera kontā.

Elektroenerģijas padeves pārrāvuma dēļ svētdienas rītā traucēta vilcienu kustība Krustpils līnijā.

Jaunākā informācija liecina, ka vilciens Rīga (plkst.7.31)-Daugavpils (plkst.11.10) brauc ar apmēram divu stundu kavēšanos, bet vilciens Daugavpils (plkst.7.49)-Rīga (plkst.11.10) brauc ar apmēram 50 minūšu kavējumu.

Vilciens Rīga (plkst.9.31)-Zilupe (plkst.14.19) brauc ar apmēram 35 minūšu kavējumu un posmā Ogre-Aizkraukle brauks ar visām pieturām.

Vilciens Lielvārde (plkst.9.31)-Rīga (plkst.10.30) brauc ar apmēram 70 minūšu kavējumu, savukārt vilciens Aizkraukle (plkst.9.37)-Rīga (plkst.11) stāv pieturā Skrīveri pretī braucoša vilciena gaidīšanas dēļ. Paredzamais kavējums ir apmēram stunda.

Vilciens Lielvārde (plkst.10.33)-Rīga (plkst.11.30) brauc ar apmēram 20 minūšu kavējumu.

Katrs ceturtais skolēns vismaz reizi dienā ēd saldumus

Vidēji katrs ceturtais skolēns vismaz reizi dienā ēd saldumus, liecina Slimību profilakses un kontroles centra publicētā Latvijas skolēnu veselības paradumu pētījuma rezultāti.

Saldumu ēšanas īpatsvars Latvijā ir augstāks meitenēm, bet, salīdzinot vecum...

Skaņu celiņš tavai vasarai. Klausāmies jaunāko latviešu mūziku
Jūlija pirmajā pusē Latvijas mūzikā izdota virkne jaunu dziesmu. Pēc klusuma pauzes pie publikas atgriežas labi zināmi mūziķi un grupas, tāpat ar jauniem darbiem iepriecina žanriski atšķirīgie mākslinieki un debitanti. Jaunās dziesmas piesaka koncertu ...
Latvijas lielāko banku klientiem pirmajā pusgadā izkrāpti 9,452 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos sešos mēnešos izkrāpti kopumā 9,452 miljoni eiro, kas ir par 86,2% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Ko...



Komentāri