lv
PUBGJrobCGEJn878vQE90qbaa8SvXBjwllkVLXuw
3901372

Studētgribētājiem var nākties gaidīt rindā vienotajā uzņemšanas sistēmā

Studētgribētājiem var nākties gaidīt rindā vienotajā uzņemšanas sistēmā

Lai pieteiktos pamatstudijām elektroniski kādā no desmit Latvijas augstskolām, studētgribētajiem var nākties gaidīt rindā, liecina informācija šo pakalpojumu nodrošinošajā portālā "Latvija.lv".

Otrdien desmit Latvijas augstskolās sākās elektroniskā pieteikšanās pamatstudijām. Pusdienlaikā paredzamais gaidīšanas laiks rindā sasniedza līdz 20 minūtēm.

Izmantojot vienoto sistēmu, vidusskolas absolventi varēs pieteikties studijām Latvijas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē, Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Rēzeknes Tehnoloģijas akadēmijā, Vidzemes Augstskolā, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Ventspils Augstskolā un Ekonomikas un kultūras augstskolā.

Pieteikties pamatstudijām šajās augstskolās iespējams arī klātienē jebkurā no augstskolu uzņemšanas punktiem.

Latvijas un Krievijas robežas purvainajā posmā sāk uzstādīt peldošos balstus

Latvijas un Krievijas robežas purvainajā posmā Ludzas novadā SIA "Nordes būve" sāk uzstādīt peldošos balstus, kas nepieciešami, lai purvainajā apvidū būtu iespējams uzstādīt žogu.

Būvnieki informē, ka pirms balstu uzstādīšanas būvnieki izraka pagaidu tr...

Paziņots, kuros TV kanālos varēs sekot līdzi Olimpiskajām spēlēm

Olimpiskajām spēlēm, kuru atklāšanas ceremonija gaidāma 26.jūlijā, sekot līdzi varēs Latvijas Televīzijā (LTV) un portālā "Lsm.lv".

LTV skatītājiem nodrošinās daudzveidīgu saturu: tiešraides no atklāšanas un noslēguma ceremonijām, sacensībām, kur start...

Aicina dekriminalizēt nelegālo narkotiku lietošanu Latvijā

Latvijā esošās likumdošanas ietvaros saglabājas kriminālatbildība par narkotiku lietošanu, kas rada ļoti lielas problēmas, lai atklāti varētu veikt prevencijas darbu narkotiku lietošanas samazināšanai.

Latvijas Ārstu biedrībā (LĀB) kopā ar "OPEN Radošai...



Komentāri