lv
amSA8c6VG3HXw1ECjWVlRxZERUtwaIUJ7FWYQtFZ
3900853

Otrdiena būs karsta, gaisam sakarstot līdz +30 grādiem

Otrdiena būs karsta, gaisam sakarstot līdz +30 grādiem

Otrdiena būs karsta, gaisam sakarstot līdz +30 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā saule mīsies ar mākoņiem, tomēr vien dažviet Kurzemē tie nesīs īslaicīgu lietu un pērkona negaisa iespējamību. Pūtīs lēns dienvidaustrumu, austrumu vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +26…+30 grādiem. Kurzemē, līča piekrastē būs vēsāks - līdz +23…+25 grādiem.

Rīgā dienā gaidāms sauss laiks ar mainīgu mākoņu daudzumu. Pūtīs lēns dienvidaustrumu, austrumu vējš, un maksimālā gaisa temperatūra būs +28…+30 grādi.

Spīdot saulei, UV indekss sasniegs vidēji augstu līmeni, tāpēc iedzīvotājiem jābūt piesardzīgiem un nevajadzētu ilgstoši uzturēties tiešos saules staros.

Ar Baltkrievijā reģistrētu transportlīdzekli turpmāk nevarēs iebraukt Latvijā

No šodienas plkst.00.01 personām ar Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem - vieglajām pasažieru automašīnām - liegts iebraukt Eiropas Savienībā (ES) caur Latvijas-Baltkrievijas un Latvijas-Krievijas robežšķērsošanas vietām, informē Valsts ieņēm...

Pārtikas produktus no Krievijas pirmajā pusgadā Latvijā ieveda 67 uzņēmumi

Pārtikas produktus un barību no Krievijas šogad pirmajā pusgadā Latvijā ieveda 67 uzņēmumi, savukārt no Baltkrievijas pārtikas produktus un barību importēja 36 uzņēmumi, ziņo Pārtikas un veterinārajā dienestā (PVD).

Robežkontroles punktos pārtikas un ba...

Par mieru jārunā visās iespējamās valodās. Nacionālajā bibliotēkā skatāma plakātu izstāde no Japānas
Līdz vasaras beigām Latvijas Nacionālās bibliotēkas oranžērijā skatāma izstāde "Miera gars". To veido 26 Japānas grafisko dizaineru radītie plakāti ar vēstījumu par mieru. Pieminot Hirosimas un Nagasaki bombardēšanu Otrā pasaules kara beigu posmā un la...


Komentāri