lv
GzkPe6cgcAFTjkT6K7mjHmC3tzNWjBGWxuyRwLLb
388882

Apsveicam! Veikalu tīkla «top!» loterijā automašīnu laimējusi rīdziniece

Apsveicam! Veikalu tīkla «top!» loterijā automašīnu laimējusi rīdziniece

Mazumtirdzniecības veikalu tīkla "top!" organizētajā loterijā galveno balvu jeb automašīnu "Volkswagen Taigo" laimējusi Santa Seile no Rīgas, informēja "top!" pārstāvji.

Laimīgais pirkums veikts Gulbenes veikalā "top!" Nākotnes ielā.

Tirdzniecības ķēdes pārstāvji norāda, ka šogad loterijā piedalījušies vairāk dalībnieku nekā pērn, kur kopumā reģistrēti nepilni 95 000 čeku. Visaktīvākie pircēji bijuši Smiltenē, Rīgā, Valmierā, Cēsīs un Limbažos. Loterijā aktīvākas bijušas sievietes un dalībnieki vecuma grupā no 30 līdz 54 gadiem.

Loterija notika no 25.augusta līdz 16.novembrim. Kopējais loterijas balvu fonds bija 25 500 eiro. Lai piedalītos loterijā, bija jāveic pirkumi veikalā "top!" vismaz desmit eiro vērtībā, jāreģistrē pirkuma čeks "toploterija.lv" un tas jāsaglabā, lai uzvaras gadījumā čeku var uzrādīt.

Norisināsies diskusija par Latvijas ekosistēmas attīstību mikroshēmu piegādes ķēdē
Rīga, 29.nov., LETA. Šodien, plkst.16.30 norisināsies SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) organizētā diskusija "Mikročipu ekosistēmas attīstība Latvijā", aģentūrai LETA pavēstīja LMT pārstāvji.

Rīga, 29.nov., LETA. Šodien, plkst.16.30 norisi...

Diskutēs par reliģisko brīvību un daudzveidību
Rīga, 29.nov., LETA. Šodien plkst.10 kafejnīcā "Paviljons Ziedoņdārzs" norisināsies diskusija "Reliģiju un konfesiju dialogs Latvijā" par reliģiju daudzveidību un to nozīmi sabiedrībā, aģentūru LETA informēja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) pārstā...
Dobelē nākamgad ūdenssaimniecības tarifi pieaugs par 43,6%

Dobelē no nākamā gada 1.janvāra par ūdenssaimniecības pakalpojumiem būs jāmaksā 3,92 eiro par kubikmetru, kas ir par 43,6% vairāk nekā pašreiz, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (...



Komentāri