lv
tYRNZ2Za1qnmTXr7J05oQFxnmLlIz1b6M1lFeN3Q
3869142

Remontdarbu dēļ 70 valsts autoceļu posmos ieviesti satiksmes ierobežojumi

Remontdarbu dēļ 70 valsts autoceļu posmos ieviesti satiksmes ierobežojumi
Uz remontdarbu laiku satiksmes ierobežojumi ir ieviesti 70 valsts autoceļu posmos, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Autovadītāji aicināti ievērot satiksmes ierobežojumus un nebraukt reversās kustības posmos pie sarkanās gaismas – tas rada bīstamas situācijas, apdraudot gan autobraucējus, gan būvdarbu zonā strādājošos, pārkāpēji arī veido sastrēgumus vietās, kur transportam nav iespējams samainīties, kā rezultātā rodas vēl lielāka kavēšanās ceļā.
Banki: Esmu vīlies, ka nedevām vēl vienu iemeslu svinībām

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki ir vīlies, ka nedeva līdzjutējiem vēl vienu iemeslu svinībām, pēc zaudējuma olimpisko spēļu kvalifikācijas finālā atzina speciālists.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien Rī...

Pirmdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums

Pirmdien mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs, bet valsts teritorijas lielākajā daļā diena paies bez nokrišņiem, prognozē sinoptiķi.

Tomēr atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem vietām austrumu rajonos uzlīs, galējo...

Graudiņa ar Samoilovu Šveicē «Elite 16» turnīrā cīnīsies bar bronzu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Šveicē piedzīvoja zaudējumu pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīra pusfinālā.

Turnīrā ar sesto numuru izsētās latvietes ar rezultātu 0-2 (18:21, 18:21) zaudēja ...



Komentāri