lv
lPQayAgoFy4YctPwB8dkJkpqBzArKOKsvB6NRITv
385151

Onkoloģijas centrā darbu gatavi pamest trīs vadošie LOR ārsti; apdraudēta nodaļas pastāvēšana

Onkoloģijas centrā darbu gatavi pamest trīs vadošie LOR ārsti; apdraudēta nodaļas pastāvēšana
Latvijas Onkoloģijas centrs (LOC), iespējams, tuvākajā laikā varētu zaudēt uzreiz trīs vadošos LOR speciālistus un līdz ar to veselu nodaļu. Ārsti uzteikuši darbu gan nekonkurētspējīga atalgojuma dēļ, gan tāpēc, ka ilgstoši neesot saņēmuši atbilstīgu materiāltehnisko nodrošinājumu darbam. Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) valde apgalvo, ka sarunas ar speciālistiem vēl notikšot. Tomēr atalgojuma ziņā slimnīca nevarot konkurēt ar privātajām ārstniecības iestādēm.
Saeimā tuvākajās dienās lems par KNAB lūgumu atstādināt no amata CVK priekšsēdētāju Bērziņu
Saeimā tuvākajās dienās plānots pieņemt lēmumu saistībā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lūgumu atstādināt no amata Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāju Kristīni Bērziņu, pavēstīja Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltē...
Ūdenssaimniecības tarifi tuvojas četriem eiro par kubikmetru
Energoresursu cenu kāpums un darbaspēka izmaksas ir tikai daļa no faktoriem, kas likuši ūdenssaimniecības uzņēmumiem visā Latvijā šogad regulatoram iesniegt jaunos tarifu projektus – ar vairāku desmitu procentu pieaugumu.
VDD sācis kriminālprocesu pret lietotni Telegram

Valsts drošības dienests (VDD) šodien sācis kriminālprocesu saistībā ar saziņas lietotnes "Telegram" kanālos konstatētām pretvalstiskām aktivitātēm, kuras izvērsušas par "Baltijas antifašistiem" sevi dēvējošas personas informēja dienestā.

Šajos "Telegra...



Komentāri