lv
mvyckTOXnLsVvEZVUMrVCWTkEJ1jIYleDfS0ZVGP
3845775

Augsta ranga diplomāts: Vācijai jāpalīdz Ukrainai pašu vēsturiskās atbildības dēļ

Augsta ranga diplomāts: Vācijai jāpalīdz Ukrainai pašu vēsturiskās atbildības dēļ
Volfgangs Išingers ir ievērojams vācu bijušais diplomāts, viens no Eiropā pieredzējušākajiem šī aroda pārstāvjiem, kurš sevi dēvē par diplomātijas praktiķi. Latvijas Televīzija ar viņu tikās Vācijas galvaspilsētā Berlīnē jūnija vidū, dienu pirms Ukrainas miera samita Šveicē, lai apspriestu šīs sanāksmes mērķus un tālākos soļus, kā varētu notikt Ukrainas un Krievijas miera sarunas – ja un kad tādas notiks. 
Aicina apgūt rezervistu militāro apmācību

Rezervistu militārās pamatapmācības kurss dod iespēju rezervistam - Latvijas pilsonim vecumā no 18 līdz 60 gadiem, bez militārās sagatavotības, brīvprātīgi apgūt dienestam rezervē noteikto militāro pamatapmācību.

Nacionālie bruņotie spēki aicina Latvija...

Prioritāte – lasīšanas veicināšana. Kāds ir Nacionālās bibliotēkas nākamās direktores Baltiņas nākotnes redzējums?
Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) vadību no ilggadējā direktora Andra Vilka drīzumā pārņems Dagnija Baltiņa. Kā vienu no savām prioritātēm viņa izvirzījusi lasīšanas veicināšanu. "Tradicionāli mēs esam lasoša sabiedrība, latviešiem patīk lasīt, grā...
Sporta pedagoģijas akadēmiju pievieno RSU

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) no šodienas tiek iekļauta Rīgas Stradiņa universitātē (RSU), paredz sadarbības līgums, kuru aprīlī parakstīja Izglītības un zinātnes ministrija (IZM), Veselības ministrija, LSPA un RSU.

Konsolidācijas procesa...



Komentāri