lv
kZQeOvd6DxFCi6X7mkX1wIKfxR9jS9KcTMo3eDmV
383399

Norisināsies informatīvais seminārs par mācībām ASV

Norisināsies informatīvais seminārs par mācībām ASV

Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātē (SZF) 29.novembrī plkst.16 norisināsies informatīvais seminārs "Mācību un stipendiju iespējas ASV - kultūras un izglītības tiltus veidojot", informēja Latvijas mutvārdu vēstures pētnieku asociācija "Dzīvesstāsts".

Seminārs tiek organizēts, lai izgaismotu tos sadarbības mehānismus, kas pēdējās desmitgadēs ļāvuši stiprināt sadarbību kultūrā un izglītībā starp Latviju un ASV, kā arī, lai plašāk informētu Latvijas sabiedrību par pašreiz pieejamajām iespējām studēt un stažēties ASV.

Seminārā piedalīsies ASV vēstniecības, dažādu fondu un izglītības programmu, augstskolu un nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Semināra mērķis ir ne vien palīdzēt labāk apzināties līdzšinējo ASV programmu atstāto nospiedumu Latvijas izglītībā un zinātnē, bet arī informēt studentus un pētniekus par šo stipendiju nozīmi un iespējām tām pieteikties pašiem.

Par studiju un stažēšanās iespējām Latvijas studentiem un pētniekiem stāstīs Jeilas un Stenfordas universitāšu pārstāvji, kā arī pasākumu dalībnieki varēs uzzināt informāciju par programmu "Fullbright" un citām ASV programmām.

KNAB pagājušajā nedēļā aizturējis CVK priekšsēdētāju Bērziņu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pagājušajā nedēļā aizturējis Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāju Kristīni Bērziņu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Amatpersona drīz pēc aizturēšanas atbrīvota, bet aģentūr...

Ziemeļkoreja veido pasaulē spēcīgākos kodolieročus, dižojas Kims
Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns plāno izveidot "pasaulē visspēcīgākos" kodolspēkus, ziņoja Ziemeļkorejas valsts ziņu aģentūra KCNA.
Torņakalna pārvada nolūzusī kolonnas daļa drošību neapdraud, skaidro pašvaldībā
Nedēļas nogalē Torņakalna pārvada nolūzusī kolonnas daļa satiksmes un gājēju drošību neapdraud, par apsekošanā konstatēto portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.


Komentāri