lv
G6NmQ2NpcOAwdeiFGPuKViFcp8w6kFD2txxX5Gzl
382174

Jūrmalā no 2023.gada ūdenstarifs pieaugs par 33,3%

Jūrmalā no 2023.gada ūdenstarifs pieaugs par 33,3%

No nākamā gada 1.janvāra Jūrmalā par ūdenssaimniecības pakalpojumiem būs jāmaksā 3,76 eiro par kubikmetru, kas ir par 33,3% vairāk nekā šobrīd, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes lēmums.

Tostarp ūdensapgādes pakalpojumu tarifs būs 1,35 eiro par kubikmetru, kas ir pieaugums par 42,1%, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs būs 2,41 eiro par kubikmetru, kas ir pieaugums par 28,9%.

"Jūrmalas ūdens" mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka šobrīd Jūrmalā ūdensapgādes pakalpojumu tarifs ir 0,95 eiro par kubikmetru, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs - 1,87 eiro par kubikmetru.

"Jūrmalas ūdens" reģistrēta 1995.gadā un tās pamakapitāls ir 28,995 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 5,88 miljoni eiro, bet peļņa - 41 510 eiro. "Jūrmalas ūdens" pieder Jūrmalas pilsētas pašvaldībai.

ANO Cilvēktiesību komiteja nepieņem izskatīšanai jelgavnieka sūdzību par dzīvokļa parāda piedziņas lietu
ANO Cilvēktiesību komiteja nav pieņēmusi izskatīšanai kāda Jelgavas iedzīvotāja sūdzību par dzīvokļa parāda piedziņas lietu, kurā sūdzības iesniedzējs saskatīja pret viņu it kā pieļautus ANO Starptautiskā pakta par pilsoniskajām un politiskajām tiesībā...
Eiropas valstu ārlietu ministri: militārā palīdzība Ukrainai joprojām ir prioritāte
Baltijas valstis un Ziemeļvalstis pirmdienas vizītē Kijivā pauda stingru vēstījumu: "Šobrīd viss ir par ieročiem, un mēs darīsim visu, lai tos Ukrainai nogādātu," raksta medijs "Politico".
Neatkarīgā izvērtējumā sabiedrisko mediju priekšvēlēšanu saturu novērtē kā daudzveidīgu
Priekšvēlēšanu saturs Latvijas sabiedriskajos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos mēnesi pirms 14. Saeimas vēlēšanām ir bijis daudzveidīgs, adresēts dažādu mērķa grupu sasniegšanai un izplatīts dažādās platformās, liecina sabiedrisko mediju satura iz...


Komentāri