lv
S2NdtKQRKiTLha9I5mLzKpFgsHDnJa9WRzL34uiY
3818822

Jāņos sāks skaidroties un kļūs siltāks

Jāņos sāks skaidroties un kļūs siltāks

Jāņu nakts visā Latvijā gaidāma mākoņaina, turklāt vietām līņās, bet Jāņu dienā laika apstākļi sāks skaidroties un kļūs siltāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Jāņu naktī debesis aizklās bieza mākoņu sega, kas vietām, galvenokārt valsts austrumu daļā, atnesīs īslaicīgu lietu. "Iespējams, dažviet būs grūtāk atrast papardes ziedu, jo, pūšot lēnam vējam, atsevišķos rajonos sabiezēs migla, apgrūtinot redzamību," spriež LVĢMC.

Nakts būs salīdzinoši silta - gaiss atdzisīs līdz +13, +16 grādiem.

Arī Rīgā gaidāms apmācies laiks, nakts pirmajā pusē arī īslaicīgi uzlīs neliels lietus. Pūtīs lēns vējš, un termometra stabiņš noslīdēs līdz +15, +16 grādiem.

Jāņu dienas rīts iesāksies pelēcīgs, bet, sākot no valsts ziemeļu daļas, debesis pakāpeniski skaidrosies un uzspīdēs saule. Dažviet vēl sagaidāms īslaicīgs lietus. Saglabāsies lēns vējš, un gaiss iesils līdz pat +19, +24 grādiem.

Rīgā svētku pirmdiena iesāksies mākoņaina, taču jau dienas vidū mākoņi sāks izklīst, un diena aizritēs ar sausu laiku. Pūtīs lēns vējš, un termometra stabiņš pakāpsies līdz +21, +23 grādiem.

Ilgi gaidītais veloceliņš no Liepājas līdz Bernātiem lika iedzīvotājiem vilties

Satiksmi traucē luksofori.

“Mēs esam sajūsmā! Jau kaļam plānus, kā brauksim uz Bernātiem dzert kafiju,” puspajokam saka Grīnvaltu sabiedriskā centra vadītāja Gunta Šlosberga par veloceļu, ko būvē no Liepājas līdz Bernātiem līdzās autoceļam A11.

“Savulai...

Rīga uzņems olimpiskās kvalifikācijas turnīrus; ārzemju latvieši gatavi pirkt biļetes uz olimpiādi
"Arēna Rīga" šovasar kļūs par mājvietu diviem olimpiskās kvalifikācijas turnīriem. Par ceļazīmi uz Parīzes olimpiskajām spēlēm jau jūlija sākumā cīņu sāks Latvijas vīriešu basketbola izlase, bet par ceļazīmi uz 2026. gada ziemas olimpiādi augusta beigā...
Dziesminieks Aldis Kolosovs piesaka retro albumu (+VIDEO)

"Atvērtajiem un pretimnākošajiem aktieriem - Agatei Kristai un Artim Jančevskim - nācās papūlēties".

Dziesminieks Aldis Kolosovs ne tikai debitē ar albumu "Neesam sīkumaini" un aicina uz tā atklāšanas koncertu 19.jūnijā plkst.19.00 grāmatnīcas "Robert&r...



Komentāri