lv
hrdN0lyQsXYv4pqoUC3zlldm3xZbKnFH9YH3vueF
3815379

Iezīmējas Latvijas sastāvs Parīzes olimpiskajās spēlēs, sevi vēl jāpierāda basketbola izlasei

Iezīmējas Latvijas sastāvs Parīzes olimpiskajās spēlēs, sevi vēl jāpierāda basketbola izlasei
Līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm vēl ir nedaudz vairāk kā mēnesis, un jūnija beigās gandrīz visos sporta veidos noslēgsies kvalifikācija. Latvijai, protams, ļoti svarīgs būs olimpiskais kvalifikācijas turnīrs vīriešu basketbola izlasei jūlija sākumā Rīgā, bet delegācijas pārējās aprises jau iezīmējas visai skaidri. 
Franču režisors Teo Poncets uzņēma klipu latviešu džezam «LUPA» (+VIDEO)

"Viens no instrumentālās mūzikas pamatmērķiem - ļauj katram fantazēt un iztēloties, kāds tad ir konkrētā skaņdarba vēstījums".

2023.gada Lielās mūzikas balvas nominanti, modernā džeza grupa "LUPA", publisko videoklipu skaņdarbam "Kastanis" no mūzikas ap...

FOTO. Cēsu kauju 105. gadadienā godina Latvijas brīvības cīnītāju varonību
Šodien Cēsīs ar vairākiem pasākumiem atzīmē Cēsu kauju 105. gadadiena. Godinot Latvijas brīvības cīnītājus, šodien Cēsīs norit bruņoto spēku militārā parāde, bet svētku kulminācija būs Cēsu kauju rekonstrukcija.
VDD aicina Latvijas iedzīvotājus neceļot uz Krieviju vai Baltkrieviju

Valsts drošības dienests (VDD) aicina Latvijas iedzīvotājus gaidāmajās Jāņu brīvdienās neceļot uz Krieviju vai Baltkrieviju un atgādina par augstajiem izlūkošanas un vervēšanas riskiem šo valstu teritorijā, liecina VDD ieraksts tviterī.

VDD norāda, ka, ...



Komentāri