lv
exfSzr8W9n7pQkcUq4NnZE4eXitqmJSjhy7GPBSA
380939

Ko iesāksim ar atkritumiem, kad poligons 'Getliņos' būs pilns?

Ko iesāksim ar atkritumiem, kad poligons 'Getliņos' būs pilns?
SIA "Getliņi Eko" poligons ir vieta, kur tiek apsaimniekoti puse no visiem valstī radītajiem atkritumiem, taču 80 hektāru plašās teritorijas kapacitāte Ropažu novadā varētu būt izsmelta tuvāko 5–7 gadu laikā. Kur liksim atkritumus, kad poligons būs pilns, un ko varam darīt, lai atkritumu kalnus samazinātu? Par to žurnālists Andris Auzāns sarunājās ar “Getliņi EKO” valdes priekšsēdētāju Imantu Stirānu un Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāja vietnieci, biedrības “Zero Waste” valdes locekli Mairitu Lūsi.
Vizītē uz Kijivu devušies ziemeļvalstu un Baltijas valstu ārlietu ministri
Ziemeļvalstu un Baltijas valstu ārlietu ministri apmeklē Kijivu, liecina Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča ("Jaunā Vienotība") tvitera ieraksts.
Diskusijā skaidros galvenos vecuma diskriminācijas iemeslus

Šodien plkst.11 notiks ekspertu diskusija "Diskriminācija ir diskriminācija, neatkarīgi no vecuma!", kurā skaidros galvenos vecuma diskriminācijas iemeslus, kā arī mēģinās rast tiem risinājumu, aģentūru LETA informēja projektu vadītāja Kristina Ilatovs...

Valsts vizītē Izraēlā Levitu pavada uzņēmēju delegācija 55 cilvēku sastāvā

Valsts vizītē Izraēlā Valsts prezidentu Egilu Levitu pavada uzņēmēju delegācija 55 cilvēku sastāvā, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

Aģentūrā norāda, ka valsts vizītē Izraēlā uzņēmēji apmeklēs dažādas nozaru a...



Komentāri