lv
MFb5GVJTiczE46lC78dxVANgoxi6JrNtCF3CdxHi
3795358

Valsts policijas koledža meklē pasniedzējus

Valsts policijas koledža meklē pasniedzējus

Valsts policija izsludinājusi konkursu uz vairākām pasniedzēju amata vietām, liecina sludinājumi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Koledža meklē docentus un lektorus krimināltiesībās un kriminālistikā, bērnu tiesību aizsardzībā, kriminālistikas taktikā un metodikā, administratīvā pārkāpuma procesā, policijas reaģēšanā un satiksmes uzraudzībā.

Piemēram, tiesību zinātņu katedras docentam ar speciālo dienesta pakāpi par pilna slodzes darbu tiek piedāvāts atalgojums, sākot no 1823 eiro pirms nodokļu nomaksas, kas atkarīgs no iegūtās izglītības, kvalifikācijas un pieredzes. Tāpat tiek piedāvāta piemaksa par patstāvīgu inovāciju un digitālu rīku izmantošanu studiju procesā un sociālās garantijas.

Savukārt lektoram administratīvā pārkāpuma procesā uz pusslodzi tiek piedāvāts atalgojums no 602 eiro pirms nodokļu nomaksas, kā arī piemaksa par patstāvīgu inovāciju un digitālu rīku izmantošanu studiju procesā.

Pasniedzējiem tiek prasīta ne tikai atbilstoša izglītība un pieredze, bet arī svešvalodas zināšanas.

CVK locekļi kritizē komisijas vadītāju par viņu nepietiekamu iesaisti

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) sēdē pirmdien CVK priekšsēdētājas Kristīnes Saulītes darbu kritizēja trīs komisijas locekļi, pārmetot komisijas "neiesaistīšanu" Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu balsu apkopošanas procesā, kamdēļ arī viņiem neesot bij...

Latvijas valsts parāds sasniedzis 43,6% no IKP

Latvijas vispārējās valdības parāds pagājušā gada beigās veidoja 43,6% no iekšzemes kopprodukta (IKP), teikts Valsts kases gada pārskatā.

Parāds pieaudzis par 2,8 procentpunktiem, salīdzinot ar 2022.gada beigām, kad tas bija 40,8% no IKP.

Vienlaikus Val...

Titula īpašniece Ostapenko zāles seguma sezonas startā zaudē Birmingemas tenisa turnīrā
Latvijas spēcīgākā tenisiste Aļona Ostapenko pirmdien Birmingemā galvenā favorītes lomā nepārvarēja pirmo kārtu sezonā pirmajā turnīrā uz zāles seguma. 


Komentāri