lv
Td5L7mmFk7zJMo3Rp1tQcL1RrJZjLAQsfxAf9Yk0
3777927

LVC: Būvdarbi notiek 75 valsts autoceļu posmos

LVC: Būvdarbi notiek 75 valsts autoceļu posmos

Visos valsts reģionos rit aktīva ceļu būvdarbu sezona un autovadītājiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā 75 valsts autoceļu posmos, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Būvdarbi notiek piecos posmos uz valsts galvenajiem autoceļiem, 19 posmos - uz reģionālajiem, 27 - uz vietējiem autoceļiem, kā arī darbi notiek uz 17 tiltiem un pārvadiem.

Lai šķērsotu būvdarbus uz Jelgavas šosejas (A8) no Dalbes līdz Vircavas upei, jāplāno līdz pat stundai ceļā vai jāizvēlas alternatīvs maršruts.

Līdz 45 minūtēm ceļā vajadzēs uz Jelgavas šosejas (A8) no Rīgas līdz Jaunolainei, kā arī uz reģionālajiem autoceļiem posmos no Umurgas līdz Iesalkājai (P11), no Ventspils līdz Liepenei (P124) un no Kangariem līdz Tīnūžiem (P10).

Lai iegūtu vai nodotu informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem, iedzīvotāji aicināti zvanīt uz VSIA "Latvijas Valsts ceļi" diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555.

Tas ir skaisti: Peonijas Dabas muzejā (+FOTO)

Līdz 16.jūnijam Dabas muzejā norisināsies izstāde "Peonijas 2024".

Daudzviet peoniju ziedi pašlaik ir pašā pilnbriedā, un izstādē tiek pārstāvētas apmēram 200 peoniju šķirnes. Izstādi jau otro gadu pēc kārtas rīko kolekcijas dārza "Ķesterciema peonijas"...

NHL klubs Floridas «Panthers» vienas uzvaras attālumā pietuvojas Stenlija kausam
Floridas "Panthers" ceturtdien viesos ar 4:3 uzveica Edmontonas "Oilers" vienību trešajā spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālā un sērijā nodrošināja 3:0 pārsvaru. Latvijas aizsargs Uvis Balinskis uzvarētāju sastāvā spēlei arvien neb...
Latvijas Televīzijas komanda dodas uz izšķirošajām spēlēm NBA un NHL finālos
Negaidīti pārliecinoši izšķirošās spēles par titulu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un Nacionālajā hokeja (NHL) līgā aizvada Latvijas sportistu pārstāvētie klubi, un izšķirošajām cīņām klātienē Ziemeļamerikā sekos arī Latvijas Televīzijas (LTV)...


Komentāri