lv
IGIbmr01pw7G2PPzHDRfYwaFYXUBoFw2QvfIUusI
3774144

Piektdien valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāms lietus

Piektdien valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāms lietus

Piektdien daudzviet Latvijas centrālajā un austrumu daļā līs, lokāli iespējamas pērkona lietusgāzes, prognozē sinoptiķi.

Naktī debesis būs pārsvarā mākoņainas, Kurzemē tās skaidrosies. Dienā, sākot no rietumiem, saule uzspīdēs arī citviet valstī. Pūtīs lēns vējš.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +8..+12 grādiem, vietām Kurzemē - līdz +5 grādiem. Dienā gaisa temperatūra sasniegs vien +15..+20 grādus.

Rīgā naktī un no rīta gaidāms mākoņains laiks, dienā brīžiem spīdēs saule. Dažbrīd - ar lielāko varbūtību rīta stundās - gaidāms lietus. Vējš būs pavisam lēns. Gaisa temperatūra +12 grādi naktī un +18 grādi pēcpusdienā.

Ministrs brīdina: valdībai var nākties meklēt ietaupījumus miljoniem eiro apmērā

Līdz augustam kopā ar politiskajiem un sociālajiem partneriem plānots izstrādāt un vienoties par rīcības plānu, ko darīt ar nākamā gada budžetu.

Situācija ar topošo 2025.gada valsts budžetu patlaban ir saspringta, šodien Latvijas Radio raidījumā "Krustp...

Kariņš neesot bijis informēts par «Rail Baltica» finansējuma problēmām

Bijušais premjers, tagad Saeimas deputāts Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") viņa vadītās valdības laikā neesot bijis informēts par to, ka dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" projektā nepieciešams nacionālo valstu finansējums.

Valsts kontrolieris Edgars ...

Saules paneļu saražotās elektroenerģijas daudzums maijā pieaudzis trīs reizes

Latvijā saules paneļu saražotās un sadales sistēmā nodotās elektrības daudzums šogad maijā pārsniedza 60 gigavatstundu (GWh), kas ir trīs reizes vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, informēja Latvijas elektroenerģijas sadales sistēmas operatora AS "Sa...



Komentāri