lv
u4kxRARI2gqsOskvDKVe6S1aa7ZEV6ID7GhH6WHX
3772789

Eksperti teju vienisprātis par Eiropas čempionāta favorītiem; Latvijai par lielo futbolu vēsturiskas atmiņas

Eksperti teju vienisprātis par Eiropas čempionāta favorītiem; Latvijai par lielo futbolu vēsturiskas atmiņas
Eiropas čempionāts futbolā jau ir gandrīz klāt - gada otrais lielākais notikums pasaules sportā startēs piektdien, 14. jūnijā, un intrigu finālturnīrā būs daudz. Latvijai par Eiropas čempionātu ir tikai vēsturiskas atmiņas, bet dažādu jomu futbola cilvēki pirms finālturnīra Vācijā ir gandrīz vienisprātis par galvenajiem favorītiem, un gatavojas izbaudīt lielo futbola izrādi mēneša garumā.
Ūdens temperatūra peldvietās galvenokārt zemāka par 20 grādiem

Lielākajā daļā upju un ezeru ūdens temperatūra ir +15..+19 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ceturtdienas rītā ūdens temperatūra Aiviekstē ir +19 grādi, Daugavā pie Jēkabpils +18 grādi, savukārt Pļaviņu ūdenskrātuv...

Latvijas pludmales volejbolisti Majoros sāk cīņu par ceļazīmēm uz Parīzi

Latvijas pludmales volejbola dueti šodien Majoros aizvadīs apakšgrupu spēles Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausā jeb Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Spēles norisināsies no plkst.10 līdz 20.30, bet to tiešraides būs...

ZM atzīmē skolu ēdnīcu pārtikas kvalitātes neatbilstību (+VIDEO)

Iespējams norādīt tikai izplatītāju, kas var būt Latvijas vairumtirgotājs, bet ražotājs vai audzētājs var būt arī no citas valsts.

Ievērojama daļa izglītības iestādēm piegādātās produkcijas neatbilst kvalitātes standartiem, portāls VS.LV uzzināja no Ze...



Komentāri