lv
C6c9mzCzOKa382mMW9NKyOjIgpK9uYMv4pGZvZWz
374476

Saeimas priekšsēdētājs dosies vizītē uz Lietuvu

Saeimas priekšsēdētājs dosies vizītē uz Lietuvu
Rīga, 28.nov., LETA. Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) šodien un otrdien, 29.novembrī, dosies vizītē uz Lietuvu, aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

Rīga, 28.nov., LETA. Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) šodien un otrdien, 29.novembrī, dosies vizītē uz Lietuvu, aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

Viļņā Smiltēnam plānota tikšanās ar Lietuvas parlamenta priekšsēdētāju Viktoriju Čmilīti-Nilsenu, kā arī starpparlamentu grupas sadarbībai ar Latviju deputātiem.

Tāpat iecerēts, ka Saeimas priekšsēdētājs tiksies ar Lietuvas prezidentu Gitanu Nausēdu, kā arī premjerministri Ingrīdu Šimonīti.

LETA jau rakstīja, ka Smiltēns 21.novembrī un 22.novembrī apmeklēja Igauniju. Vizītes Igaunijā un Lietuvā ir Saeimas priekšsēdētāja pirmās ārvalstu vizītes pēc stāšanās amatā.

"Igaunija un Lietuva mums ir tuvākās valstis gan ģeogrāfiski, gan mentāli. Mums ir kopīga vēsture un vienota izpratne par vērtībām. Mums ir vērienīgi infrastruktūras projekti, kas kopīgi jāturpina, lai Baltijas reģions būtu drošs un plaukstošs. Kaimiņiem vēlos apliecināt, ka turpināsim ciešu parlamentāro sadarbību, lai baltiešu balsis pasaulē izskan spēcīgi un vienoti," pauž Saeimas priekšsēdētājs.

Izstādē varēs plašāk iepazīt augstskolas "Turība" mācībspēkus
Rīga, 28.nov., LETA. Talsu Valsts ģimnāzijā no šodienas līdz 3.decembrim norisināsies Biznesa augstskolas "Turība" fotoizstāde "Ārpus ierastā", kurā varēs plašāk iepazīt augstskolas mācībspēkus, aģentūru LETA informēja augstskolas sabiedrisko attiecību...
Turpinās iztiesāt Zukula krimināllietu par cilvēku tirdzniecību
Rīga, 28.nov., LETA. Daugavpils tiesa šodien plkst.11 turpinās skatīt krimināllietu, kurā par cilvēku tirdzniecību organizētā grupā apsūdzētas trīs personas, tai skaitā saldumu biznesa uzņēmējs Jāzeps Zukuls, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Rī...

Mārupē ielas ziemas sezonā tīrīs par 830 000 eiro

Mārupē ielas ziemas sezonā tiks tīrītas par 830 000 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Pēc Mārupes novada pašvaldības informācijas, noslēgti četri līgumi par ielu un ceļu ikdienas uzturēšanu ziemas sezonā.

Ar SIA "Eco Balt...



Komentāri