lv
Nv65mGsGdhnibii0SQPoNdGNoCQYOAx9UvjKf0oG
3731143

Rebela Vilsone tika pamanīta retā randiņā ar līgavu Ramonu Agrumu (+FOTO)

Rebela Vilsone tika pamanīta retā randiņā ar līgavu Ramonu Agrumu (+FOTO)

Slavenību pāris svin Praida mēnesi. Viņi saderinājās 2023. gada sākumā un audzina meitu, kas piedzima no surogātmātes.

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone tika pamanīta retā randiņā ar līgavu Ramonu Agrumu, raksta "The Daily Mail".

Slavenību pāris devās uz romantiskām vakariņām Rietumholivudā. Rebela bija eleganta baltā un melnā punktveida maksi kleitā ar garām piedurknēm un kroku svārkiem. Viņa valkāja melnas kurpes un papildināja izskatu ar nelielu sarkanu ādas plecu somu. Viņas garie blondie mati bija vaļīgi un ieveidoti lokās.

Ramona Agruma bija ģērbusies piesprādzētā melnā kombinezonā ar nelielu V veida kakla izgriezumu un vaļīgām piedurknēm. Latvijas dizainere valkāja tumši brūnas pumpas ar melnu purngalu un nēsāja līdzi nelielu melnu ādas plecu somiņu.

Pāris oficiāli paziņoja par savām attiecībām 2022. gada jūnijā, un tā paša gada novembrī no surogātmātes piedzima viņu meita Roisa, kuru tagad audzina Rebela un Ramona. Pāris saderinājās 2023. gada februārī.

Nesen Ramona Agruma atzina, ka tēvs ar viņu nerunā orientācijas dēļ. Tomēr aktrise un viņas izredzētā cer, ka situācija mainīsies.

Melleņu audzētāji: Šogad Latvijā gaidāma laba melleņu raža

Šogad Latvijā gaidāma laba melleņu raža, aģentūrai LETA prognozēja aptaujātie melleņu audzētāji.

Tostarp Latvijas Augļkopju asociācijas valdes priekšsēdētāja un SIA "Arosa-R" pārstāve Māra Rudzāte aģentūrai LETA sacīja, ka šogad prognozējama laba melleņ...

«airBaltic» bāzei Viļņā – 20! Kas mainījies kopš 2004. gada?
Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" trešdien, 5. jūnijā, atzīmē 20 gadus kopš savas bāzes atvēršanas Viļņā. Tieši Lietuvas galvaspilsētas lidosta bija pirmā vieta, kur uzņēmums atvēra bāzi ārpus RIX Rīgas lidostas. 20 gadu laikā pieredzēts dau...
Trešdien pēdējo reizi jūnija pirmajā pusē gaisa temperatūra sasniegs +25 grādus

Trešdien maksimālā gaisa temperatūra Latvijā gaidāma no +20 grādiem vietām piekrastē līdz +26 grādiem austrumu novados, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdien valsti šķērsos aukstā atmosfēras fronte, un atbilstoši pašreizējām prognozēm +25 grādu atzīme jūnija p...



Komentāri