lv
nyelCycPveVyf7h64QGOmtJcxULBU6rYnT44Lpix
3720409

Sestdien vietām Latvijā gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes un krusa

Sestdien vietām Latvijā gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes un krusa

Sestdien vietām Latvijā gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes un krusa, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā saule mīsies ar mākoņiem, kas daudzviet nesīs pērkona negaisu. Vietām pērkona lietusgāzes būs stipras un tās pavadīs krusa. Vējš lielākoties būs lēns, bet negaisa laikā gaidāmas krasas vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +21…+26 grādiem, bet vietām piekrastē - līdz +19…+20 grādiem.

Rīgā dienā gaidāma gan saule, gan mākoņi. Pēcpusdienas stundās atsevišķi gubu mākoņi pāraugs pērkona negaisa mākoņos, kas nesīs lietusgāzes, iespējams, arī krusu. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā brāzmās pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē, bet maksimālā gaisa temperatūra būs +24…+25 grādi.

Dienas vidū ultravioletais (UV) indekss sasniegs vidēju līmeni. Tādējādi meteorologi aicina būt piesardzīgiem, kā arī norāda, ka nav vēlams dienas vidū ilgstoši uzturēties tiešos saules staros.

Trases operators: Latvijas motosportista nāve iestājās apstākļu sakritības dēļ

Audru trase atbilst starptautiskajiem standartiem, un Latvijas motosportista Jura Apiņa nāve sestdien, 1.jūnijā, visdrīzāk iestājās nelabvēlīgu apstākļu kombinācijas dēļ, uzskata Audru trases operators Andress Halls.

Viņš vēsta, ka Igaunijas vienīgās m...

Iedzīvotājus no nekustamā īpašuma iegādes attur situācija ekonomikā un cenas

Latvijā 38% iedzīvotāju no nekustamā īpašuma iegādes attur situācija valsts ekonomikā un raizes par finansiālo stabilitāti, pavēstīja būvkompānijas un nekustamo īpašumu attīstītāja SIA "Yit Latvija" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Vie...

Duetam Graudiņa/Samoilova Polijā zaudējums "Challenge" turnīra finālā

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Polijā cieta zaudējumu pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Challenge" turnīra finālā.

Turnīrā ar pirmo numuru izsētās latvietes ar 0-2 (16:21, 20:22) piekāpās Ķīnas pludmales volejbol...



Komentāri