lv
Vvx7RhEctRnTN16D0OFesijzJr57BwDaiQD4AN8m
3716152

Svētdien daudzviet Latvijā gaidāms stiprs pērkona negaiss

Svētdien daudzviet Latvijā gaidāms stiprs pērkona negaiss

Svētdien daudzviet Latvijā gaidāms stiprs pērkona negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā saule mīsies ar mākoņiem, kas daudzviet nesīs stipru pērkona negaisu. Vietām pērkona lietusgāzes būs ļoti stipras un tās pavadīs krusa. Vējš lielākoties būs lēns, bet negaisa laikā gaidāmas krasas vēja brāzmas 15-19 metri sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +20…+25 grādiem.

Rīgā dienā gaidāma gan saule, gan mākoņi. Pēcpusdienas stundās atsevišķi gubu mākoņi pāraugs pērkona negaisa mākoņos, kas nesīs lietusgāzes, iespējams, arī krusu. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā būs brāzmains, bet maksimālā gaisa temperatūra būs +22…+24 grādi.

Drošības politikas eksperte: Karavīru apmācība visstraujāk notiek kara laikā
Ideja par to, ka sabiedroto valstu armiju instruktori varētu doties uz Ukrainu, lai apmācītu ukraiņu karavīrus, ir ļoti nozīmīga, jo no tā iegūtu abas puses. Tie, kas karo, mācās visātrāk, un šobrīd paši sabiedrotie no Ukrainas varētu ļoti daudz iemācī...
NHL klubs Floridas «Panthers» bez Balinska sastāvā iekļūst Stenlija kausa finālā
Latvijas aizsargs Uvis Balinskis sestdien nebija pieteikts Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlei, kurā viņa pārstāvētā Floridas "Panthers" ar 2:1 mājās uzveica Ņujorkas "Rangers" vienību un kļuva par  Austrumu konferences uzvarētājiem, iekļūstot Stenlij...
Treniņa laikā Pērnavā gājis bojā Latvijas motosportists Juris Apinis

Pērnavā sestdien treniņbrauciena laikā gājis bojā Latvijas motosportists Juris Apinis, informē Igaunijas Motosporta federācija.

Apinis miris, gatavojoties sacensībām "Superstock 600" klasē.

Policija izmeklē notikuma apstākļus.

Traģiskā negadījuma dēļ vi...



Komentāri