lv
cmBQGPsrydJNRoJh0Id8RWOvsXbYL5hYoUoqgNUL
370745

«De facto»: Visu militāro preču testēšana pirms to pieņemšanas – aizvien nav norma

«De facto»: Visu militāro preču testēšana pirms to pieņemšanas – aizvien nav norma
Gadījums ar nekvalitatīvo, faktiski karavīriem pat bīstamo formastērpu audumu 2016. gadā, ir viens no spilgtākajiem piemēriem, kas parāda, kas var notikt, ja ir viens eksperts, kurš nosaka tehnisko specifikāciju, kurš vienojas ar piegādātāju un veic arī piegāžu kontroli. Tādēļ tika izlemts par šo procesu nodalīšanu, kā arī kontroles pastiprināšanu. Tai skaitā – testējot piegādāto preci. Taču pilnīga armijai piegādāto preču testēšana aizvien nenotiek, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums “De facto”.
Pirmdien Latvijā gaidāms neliels sniegs

Pirmdien daudzviet Latvijā gaidāms neliels sniegs, vairāk snigs naktī Latgalē, kur sniega sega kļūs par 1-3 centimetriem biezāka, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās, pūtīs lēns austrumu, dienvidaustrumu vējš. Ceļi daudzviet slideni.

Gais...

Londona: Krievija, visticamāk, nespēs ieņemt visu Doneckas apgabalu

Krievijas karaspēks Doneckas apgabalā mēģina virzīties uz Pavļivku un Vuhledaru, taču maz ticams, ka viņi spēs koncentrēt pietiekami kvalitatīvus spēkus, lai panāktu izrāvienu un ieņemtu Ukrainas kontrolēto Doneckas apgabala daļu, teikts jaunākajā Liel...

Foto: Vētra posta salu Itālijā; bojāgājušo skaits pieaudzis līdz trim
Vētrā un spēcīgās lietavās sestdien Itālijā Iskijas salā, pie Neapoles, gājušas bojā divas sievietes un piecus līdz sešus gadus veca meitenīte, svētdien paziņojušas vietējās varasiestādes.


Komentāri