lv
AmyzemGUW5nVksNClKXMuYWx2eOlWLln7T2kTinu
3686557

Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

"Celtics" otrdien plkst.3 pēc Latvijas laika viesosies pie Indiānas "Pacers". Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-0 vadībā ir Bostonas komanda.

Porziņģis nav spēlējis kopš 30.aprīļa, kad pirmās kārtas ceturtajā mačā pret Maiami "Heat" guva labās kājas ikra muskuļa traumu. Latvietis ir izlaidis jau deviņus "play-off" mačus.

"Celtics" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Maiami "Heat", bet konferences pusfinālā ar 4-1 guva virsroku pār Klīvlendas "Cavaliers". Savukārt "Pacers" pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Milvoki "Bucks", bet cīņā par konferences finālu ar 4-3 uzvarēja Ņujorkas "Knicks".

Rietumu konferences finālā, kurā tiekas Dalasas "Mavericks" un Minesotas "Timberwolves", ar 3-0 vadībā ir Dalasas komanda.

Iepriekšējā sezonā Denveras "Nuggets" finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

Aicina pārliecināties par pases un personas apliecības derīguma termiņu

Eiropas Parlamenta vēlēšanas tuvojas - personas apliecību vai pasi iespējams noformēt 2 vai 10 darba dienu laikā.

Tuvojoties Eiropas Parlamenta vēlēšanām Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde aicina pārbaudīt savu personu apliecinošo dokumentu derīgum...

Līdz oktobrim plāno pabeigt austrumu robežas militārās stiprināšanas pirmo kārtu

Aizsardzības resors līdz oktobrim plāno pabeigt pirmās kārtas realizāciju austrumu robežas militārās stiprināšanas un pretmobilitātes plānā, pirmdien žurnālistiem pastāstīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Patlaban robežas sti...

Ko var uzzināt par cilvēku, poētiski pētot viņa ķermeni? Ivara Šteinberga dzejas intervence Anatomijas muzejā
Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Anatomijas muzejā starp iekonservētiem embrijiem, galvaskausiem un anomāliju aprakstiem šobrīd ir parādījusies arī dzeja –  Ivara Šteinberga "Anatomijas vārsmas". Ko var uzzināt par cilvēku, poētiski pētot viņa ķermeņ...


Komentāri