lv
tq2GN6xhjL6g4qwJApgbGZNDqhZ3RqdFDtw1TJZL
3676379

Gada laikā Latvijā par 70% palielinājies pārstrādei nodoto telefonu skaits

Gada laikā Latvijā par 70% palielinājies pārstrādei nodoto telefonu skaits

Gada laikā par 70% palielinājies pārstrādei nodoto telefonu skaits, aģentūru LETA informēja Latvijas mobilo sakaru operatora pārstāvji.

Sabiedrisko attiecību vadītājs Oskars Fīrmanis norāda, lai gan nodoto telefonu skaits gada laikā ir būtiski pieaudzis, kopumā tas ir neliels, salīdzinot ar kopējo pārdoto telefonu apjomu.

Fīrmanis arī atzīmē, ka operstors ir izvirzījusi mērķi līdz 2030.gadam pieņemt atpakaļ un pārstrādāt 30% no mobilajiem tālruņiem, kurus uzņēmums pārdevis klientiem.

Nomiris Latvijas Fotogrāfijas muzeja dibinātājs Pēteris Korsaks

Mūžībā devies fotogrāfs, fotovēsturnieks, viens no Latvijas Fotogrāfijas muzeja (LFM) izveidotājiem Pēteris Korsaks, liecina muzeja publicētā informācija sociālajos tīklos.

Korsaks nomira 86 gadu vecumā. Viņš vairāk nekā 40 gadus veltīja ne tikai fotogr...

100 latviešu uzņēmēji mācās bez maksas ar amerikāņu palīdzību (+VIDEO)

Drīz starp ASV un Latviju tiks noslēgts atjaunotais Zinātnes un tehnoloģiju līgums.

Rīgā atklāta jaunā tehnoloģiju biznesa skola "StartSchool", ko dibinājuši uzņēmēji un tehnoloģiju entuziasti. Jauno skolu atzinīgi vērtē arī izglītības un zinātnes minis...

Vides reklāmas uzstādīšanai Rīgā sabojā ietvi; pašvaldībā norāda – tā ir jāatjauno
Rīdzinieki ievērojuši, ka pilsētā arvien vairāk parādās vides reklāmas, kuru darbībai nepieciešama elektrība. Lai to nodrošinātu, nereti tiek sabojāts ietves segums, un iedzīvotāji ar to nav mierā. Kā Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija" norādī...


Komentāri