lv
OT7s6CiB9DBGCoFuQdWk84jcV8FGrcgCLZ5FQNdT
3659560

Elles ķēķis, Gunars Saliņš un radošie perēkļi. Saruna ar dzejnieku Kārli Vērdiņu

Elles ķēķis, Gunars Saliņš un radošie perēkļi. Saruna ar dzejnieku Kārli Vērdiņu
Elles ķēķis jeb latviešu trimdas mākslinieku neformāla grupa Ņujorkā pagājušā gadsimta 50., 60. gados tolaik bija izņēmums, kas vienuviet pulcēja daudzus talantīgus trimdas autorus, savukārt mūsdienās Rīgā šādi radošie perēkļi, kuros notiek kaut kas jauns un interesants, kur satiekas jauni, talantīgi cilvēki, kas raksta, publicējas, plāno izdot un izdod savas grāmatas, nav nekas neparasts, un tie rodas arvien no jauna, Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" stāstīja dzejnieks, atdzejotājs un literatūrzinātnieks Kārlis Vērdiņš.
Vismaz 150 kandidāti vēlas kļūt par KNAB slepenajiem darbiniekiem

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) novēro augstu atsaucību uz KNAB pirmoreiz izsludināto publisko aicinājumu pievienoties komandai operatīvos darbiniekus, aģentūra LETA uzzināja KNAB.

Līdz šim KNAB uz izsludinātajiem vakantajiem amatiem ...

Siliņa: Krievijas specdienesti dedzināšanas ziņu sūtījuši arī Latvijai

Krievijas specdienesti dedzināšanas ziņu sūtījuši arī Latvijai, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atklāja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Polijā pirmdien aizturēti deviņi Krievijas spiegu grupas locekļi saistībā ar sabotāžas plāniem. Aizturē...

Arī nākamnedēļ gaidāms silts, brīžiem karsts laiks

Silts un brīžiem karsts laiks Latvijā saglabāsies vismaz līdz jūnija sākumam, liecina "Global Forecast System" prognozes.

Gan šīs nedēļas otrajā pusē, gan nākamnedēļ sauli reizēm aizsegs mākoņi, kas vietām atnesīs īslaicīgu lietu un pērkona negaisu. Ats...



Komentāri