lv
uQJBQ9aERmypRDwtVACAJRQ4GSDgFyXw0YyUAVqK
3645276

Uzvaras bullīšu autors Ločmelis: Gājām uz pilnu banku, dabūjām Latvijai vajadzīgos 2 punktus

Uzvaras bullīšu autors Ločmelis: Gājām uz pilnu banku, dabūjām Latvijai vajadzīgos 2 punktus
Abus pēcspēles metienus uzvarētajā spēlē pret Slovākiju realizējušais uzbrucējs Dans Ločmelis pēc komandas panākuma bija gandarīts par Latvijas izlases saglabātajām izredzēm pasaules čempionātā iekļūt ceturtdaļfinālā un uzsvēra, ka valstsvienība sasniedza mērķi izšķirošā mačā izcīnīt divus punktus.
Latvijas hokejisti pēcspēles metienu sērijā uzvar Slovākiju (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionātā sestajā mačā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākijai un saglabāja iespēju vēl cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Latvijas labā vārtu...

Izmeklē ugunsdzēsēju un robežsargu savervēšanu par naudas mūļiem

Iekšējās drošības birojā (IDB) šogad izmeklējis sešus kriminālprocesus, kuros kā tā dēvētie naudas mūļi krāpšanas shēmās savervēti iekšlietu resora darbinieki - ugunsdzēsēji un robežsargi, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Viņi par salīdzinoši nelie...

EP priekšvēlēšanu kampaņas tēriņu tops neatspoguļo dārgās partiju avīzes
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) regulāri publicē politisko partiju un  apvienību deklarētos izdevumus, kurus tās plāno tērēt priekšvēlēšanu aģitācijai pirms Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām. Šobrīd tēriņu saraksta augšgalā ir Zaļo u...


Komentāri