lv
vnTuvVkTqI3wg2BoRn6VuOPkJhpfZbgQTBvcN273
3642771

Pirmdiena daudzviet būs lietaina

Pirmdiena daudzviet būs lietaina

Pirmdien Latvijā būs lietains laiks un vietām iespējamas arī stipras pērkona lietusgāzes, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.

Naktī uz pirmdienu vietām Latvijā gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, pūtīs lēns vējš, bet minimālā gaisa temperatūra būs +8…+13 grādi un dažviet veidosies migla. Arī Rīgā nakts sākumā uzlīs un gaiss atdzisīs līdz +12…+13 grādiem.

Dienā visā Latvijā būs mainīgs mākoņu daudzums, daudzviet lietus, vietām iespējamas stipras pērkona lietusgāzes. Pūtīs lēns vējš, kas pēcpusdienā piekrastē pastiprināsies no ziemeļu puses. Negaisa laikā vējš būs brāzmains. Gaisa temperatūra dienā būs +20…+25 grādi, bet vietām piekrastē - vien +18…+19 grādi.

Rīgā gaiss dienas vidū iesils līdz +24 grādu atzīmei, bet lietus svētdien nav gaidāms.

Latvijas austrumu daļā aizvien ir spēkā brīdinājums par augstu ugunsbīstamību mežos. Iedzīvotāji ir aicināti būt piesardzīgi mežu un krūmāju tuvumā un nekurināt ugunskurus, nelietot pirotehniku, nodzēst izsmēķus, nepieļaut viegli uzliesmojošu šķidrumu un priekšmetu nonākšanu mežā vai krūmājos.

Strādājot mežā vai krūmāju teritorijā, ir jāievēro ugunsdrošības noteikumi. Ja tiek pamanīta aizdegšanās, uzreiz ir jāziņo glābšanas dienestam.

TIEŠRAIDE: «Rīgas Zeļļi» - «VEF Rīga». Latvijas basketbola līgas finālsērijas spēle
"Rīgas Zeļļi" svētdien "Arēnā Rīga" uzņem "VEF Rīgu" ceturtajā spēlē Latvijas basketbola līgas (LBL) zelta finālsērijā. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv.
BMX riteņbraucēja Stūriška kļūst par U-23 pasaules čempioni
Veronika Monika Stūriška U-23 vecuma grupā sestdien Rokhilā uzvarēja pasaules BMX čempionātā, bet Parīzes olimpiskajām spēlēm elites grupā nekvalificējās Vineta Pētersone, ziņo Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).
Ostravas arēnā svētdien dominēs slovāku fani; latviešu cerības tikt pie biļetēm minimālas
"Jūs esat traki – tūkstoš kilometru braukt ar autobusu, lai skatītos hokeju!" Latvijas faniem Ostravā pie "Ostravar" arēnas teica slovāks Tomāšs, kurš jau sestdien no paša rīta bija ieradies hokeja pārņemtajā Čehijas pilsētā, lai ne tikai atbalstītu sa...


Komentāri