lv
Ldrmb67DM5uAq05X9aZ4p2UaxmZ59EP3BMj55tnQ
3636918

Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība nākamnedēļ lems par 87 personu, tostarp viena nepilngadīga bērna, uzņemšanu Latvijas pilsonībā.

Starp pretendentiem 65% ir krievi, 12% - ukraiņi, 10% - baltkrievi, kā arī turks, polis, mordvietis, čehs un lietuvietis.

Sarakstā iekļautās personas atbilst visām Pilsonības likuma prasībām un informācija par šīm personām ir saņemta no vairākām iestādēm, atzīmē Iekšlietu ministrija.

Līdz šim Latvijas pilsonībā kopš 1995.gada naturalizācijas kārtībā ir uzņemtas 149 668 personas.

Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties ...

Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Visbiežāk par...

Politiski nozīmīgu personu radi norāda uz sarežģījumiem banku pakalpojumu saņemšanā
Par politiski nozīmīgām personām jeb paaugstināta riska klientiem Latvijas komercbankās tiek uzskatīti arī šo personu radinieki vai ģimenes locekļi, un šajā sakarā ar savu sāpi pie Latvijas Televīzijas raidījuma "4. studija" vērsās Ilga, kura šī status...


Komentāri