lv
nqJmmH8xrADWgJ06nGkosbztEqMLAKNHkItbg2mN
3579535

LTV Donbasā: Ukrainas artilēristi gaida munīcijas pieplūdumu

LTV Donbasā: Ukrainas artilēristi gaida munīcijas pieplūdumu
Ukrainas armijas artilēristi Donbasa frontē vēl gaida lielāku munīcijas pieplūdumu, norādot, ka pagaidām jānotur esošās pozīcijas. Kad būs vairāk bruņojuma un munīcijas, tad varēs domāt par teritoriju atbrīvošanu, Latvijas Televīzijai teica artilēristi Bahmutas rajonā, kuri strādā vienā no smagākajiem frontes posmiem Ukrainā. Viņi šauj ar padomju tipa haubici un uzsver – vajag vairāk gan padomju, gan Rietumu artilērijas šāviņu. Kad frontē beidzot pieplūdīs arī Rietumu šāviņi no pēdējām atbalsta pakotnēm, tad cīnīties būs vieglāk.
Īsa medikamentu lietotāju enciklopēdija: ko farmaceits iesaka (+VIDEO)

Tablešu, kapsulu un dražeju regulārai lietošanai labi palīdz tablešu organizatori.

Nesen izskanējusī informācija par vitamīna pārdozēšanas gadījumiem mudina atgādināt svarīgāko par uztura bagātinātāju un zāļu pareizu lietošanu – jautājumiem, uz kuriem a...

Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Izvēloties no v...

«Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Tostarp 20 vilcieni ir pieejami pasažieru pārvadājumiem, vienam elektrovilcienam tiek veikti dinamiskie testi, bet v...



Komentāri