lv
ebFxWYaUf08HEK47AzTFqTSgo8Xg9jcBUSUjFa4m
3577238

Ventspils teātra nams "Jūras vārti" svin radošuma 15 gadus (+VIDEO)

Ventspils teātra nams "Jūras vārti" svin radošuma 15 gadus (+VIDEO)

Kultūras centrs piedāvā koncertus, izrādes un izstādes.

Starp teātra izrādēm un koncertiem maijā par kultūras dzīves vērienīgāko notikumu Ventspilī solās kļūt teātra nama "Jūras vārti" 15. dzimšanas dienas lielkoncerts.

Ceturtdien, 9.maijā, plkst.19.00 uz izrādi "Fēlikss, Anatolijs un Ilona" aicina Rīgas Jaunais teātris. Iestudējuma režisors Aiks Karapetjans, bet lomās: Vilis Daudziņš, Baiba Broka, Andris Keišs, Kaspars Znotiņš, Jevgēnijs Isajevs, Marija Linarte vai Sabīne Tīkmane. Visas biļetes pārdotas!

Uz cikla "Ērģeļmūzika svētdienā" kārtējo koncertu klausītāji koncertzālē "Latvija" tiek gaidīti 12.maijā plkst.13.00. Koncertā "Gaviles" uz vienas skatuves satiksies divas daudzpusīgas personības, kuras saista gan mūzikas klasiskās vērtības, gan radošais improvizāciju radīšanas un pilnveides process - ērģeļniece Renāte Stivriņa un saksofonists Artis Gāga.

Mēneša vērienīgākais notikums tiks aizvadīts trešdien, 15.maijā, plkst.19.00, kad ar grandiozu koncertu tiks svinēta teātra nama "Jūras vārti" izveidošanas 15. jubileja. Tā būs tikšanās ar daudziem iemīlētiem mūziķiem un aktieriem. Vērienīgajā šovā piedalīsies Intars Busulis, Dita Lūriņa, Raimonds Celms, Marija Naumova, Normunds Rutulis, grupa "Citi zēni", Karīna Tatarinova, Veronika Plotņikova un vēl, un vēl!

Līdz 17.maijam teātra nama "Jūras vārti" izstāžu telpās skatāmas Arņa Martinelli gleznas izstādē "Baletomānija" un aktiera Viļa Daudziņa zīmējumi izstādē "Teātris bildēs". Savukārt no 23.maija būs apskatāmas Ventspils mākslinieku kopizstāde un fotokluba "Kaktuss" izstāde.

Pasaules čempionātā ​​​​​​​LTV7 Hokeja studijā būs Ošenieks, Ābols un Masaļskis
Piektdien, 10. maijā, sāksies pasaules čempionāts hokejā, kas risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Čempionāta laikā Latvijas Televīzija (LTV) skatītājiem nodrošinās spraigas diskusijas LTV7 Hokeja studijā, kur komandā šogad būs LTV sporta žurn...
Policija: Eirovīzijas faniem nav jāraizējas par drošības situāciju Malmē

Eirovīzijas dziesmu konkursa faniem nevajadzētu bažīties par drošību Malmē, lai gan saspīlējums sabiedrībā ir liels saistībā ar karu Gazas joslā, paziņojusi Zviedrijas Policijas pārvalde.

Malmes arēnā šonedēļ notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, bet apd...

Uz Vidzemes šosejas atsākas būvdarbi; no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei ceļā jāplāno 45 minūtes
Valsts autoceļu tīklā palielinās būvdarbu apjoms un satiksmes ierobežojumi tajos – šonedēļ būvdarbi notiek jau 40 valsts ceļu posmos. Uz Vidzemes šosejas (A2) no pagrieziena uz Cēsīm Melturos (P20) līdz Rīdzenei atsākas būvdarbi un piecos posmos satiks...


Komentāri