lv
xLa2Iyb61Y84uO7Of96JmB9hTbpqeF7knwwlhqjX
357424

papildināta - Ainažos ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts pasažieru autobus; ir bojāgājušais

papildināta - Ainažos ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts pasažieru autobus; ir bojāgājušais
(Pievienota jaunākā informācija pēdējās četrās rindkopās.)

(Pievienota jaunākā informācija pēdējās četrās rindkopās.)

Rīga, 26.nov., LETA. Ainažos uz Tallinas šosejas sestdienas vakarā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti vairāki transportlīdzekļi, tostarp pasažieru autobuss, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Dienestā norāda, ka sestdien plkst.19.20 saņemts izsaukums uz Limbažu novada Ainažiem, kur uz autoceļa Rīga-Ainaži noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti vairāki transportlīdzekļi, tostarp pasažieru autobuss. 

Šobrīd notikuma vietā strādā 12 ugunsdzēsēji, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi, kā arī Igaunijas glābšanas dienests un trīs Igaunijas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ekipāžas.

Notikuma vietā no kravas automašīnas atbrīvots viens cilvēks.

Šobrīd iesaistītie dienesti sniedz palīdzību autobusa pasažieriem. 

Sadarbībā ar Limbažu novada pašvaldību tiek risināts jautājums par šo cilvēku izvietošanu, norādīja VUGD pārstāvji.

Vienlaikus "Latvijas valsts ceļu" mikroblogošanas vietnē "Twitter" minēts, ka Tallinas šosejas (A1) 101. kilometrā Ainažos ir notikusi satiksmes autobusa un kravas automašīnas sadursme.

Negadījuma vietā satiksme bloķēta. Apbraukšana pa pilsētas ielām.

VUGD mikroblogošanas vietnē "Twitter" informē, ka ceļu satiksmes negadījuma vietā no avarējušā autobusa ir atbrīvots bojāgājušais. 

Vienlaikus cilvēkiem, kuri nav cietuši, nodrošināta iespēja patverties Limbažu pašvaldības nodrošinātā autobusā. Darbs notikuma vietā turpinās. 

Savukārt NMPD direktore Liene Cipule "Twitter" min, ka negadījuma vietā strādā deviņas NMPD brigādes un trīs Igaunijas mediķu brigādes.

Dienests nodrošina cietušo hospitalizāciju no Ainažiem uz Rīgu.

Ainažos ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts pasažieru autobuss; ir bojāgājušais
Sestdien, 26. novembrī, uz autoceļa A1 ("Via Baltica") Salacgrīvas pagastā Limbažu novadā notikusi trīs spēkratu sadursme, liecina sociālajos tīklos izplatītā informācija.
Tokajevs inaugurēts Kazahstānas prezidenta amatā
Kazahstānas prezidenta ārkārtas vēlēšanu uzvarētājs Kasims Žomarts Tokajevs sestdien stājies valsts galvas amatā, ko viņš ieņems nākamos septiņus gadus.
Itālijā zemes nogruvumā viens cilvēks zaudējis dzīvību; 10 cilvēki pazuduši
Spēcīgo lietavu izraisītā zemes nogruvumā Itālijā Iskijas salā, pie Neapoles, viens cilvēks zaudējis dzīvību un vēl aptuveni 10 pazuduši, pavēstīja Neapoles prefekts Klaudio Palomba.


Komentāri