lv
hxQ1vVhMJsjwRlY5nOKwLUE8MxkLOAk1nwyeVuih
3571398

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pirmdiena būs mākoņaina, vietām ziemeļos skaidrosies. Daudzviet ilgstoši līs, lokāli iespējams pērkona negaiss. Saglabāsies lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš. Gaiss iesils vien līdz +7…+12 grādiem.

Arī virs Rīgas debesis būs apmākušās, ilgstoši līs. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš, un gaisa temperatūra saglabāsies +7…+9 grādu robežās.

Rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas

Labklājības ministrija (LM) rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas no valsts pamatbudžeta, paredz ministrijas izstrādātie priekšlikumi, kurus otrdien, 7.maijā, skatīs valdība.

Patlaban likums "Par valsts pensijām" nosaka, ...

LTV no Doneckas: Pareizticīgo Lieldienās vēlas dot cerību, ka gaisma uzvar tumsu
Ukrainā svētdien, 5. maijā, plaši atzīmē pareizticīgo Lieldienas. Desmitiem tūkstošu Ukrainas karavīru šo dienu pavada ne pie ģimenēm, bet ar cīņu biedriem frontē – klāt jau trešās Lieldienas kopš Krievijas pilnapmēra iebrukuma. Latvijas Televīzija Don...
Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Regulāru kravu lidojumu atvēršana ļaus ...



Komentāri