lv
IxY9KHV5JWlGgLF6X652sd1kv7GYzftJTLSrpOgg
356739

Telefonkrāpnieki kļuvuši atjautīgāki; uzdodas arī par policistiem un «Google» darbiniekiem

Telefonkrāpnieki kļuvuši atjautīgāki; uzdodas arī par policistiem un «Google» darbiniekiem
Telefonkrāpnieki Latvijā uzdarbojas regulāri. Ir mēneši, kad retāk, ir, kad biežāk. Šoruden šādu gadījumu skaits atkal palielinājies. Oktobrī vien no ļaundariem ir cietušas 92 personas, ziņo Valsts policija. Savukārt šā gada 10 mēnešos no Latvijas iedzīvotājiem izkrāpti vairāk nekā 9 miljoni eiro. Agrāk krāpnieki pārsvarā izlikās par bankas darbiniekiem. Tagad ļaundari uzdodas arī par policistiem un "Google" darbiniekiem.
Ainažos autobusa un kravas auto sadursmē viens bojāgājušais un seši cietušie; abos virzienos bloķēta satiksme
Sestdienas, 26. novembra, vakarpusē autoceļa A1 ("Via Baltica") 99. kilometrā Ainažos, Limbažu novadā, notika pasažieru autobusa un kravas automašīnas sadursme. Saskaņā ar sākotnējo informāciju ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā viens cilvēks un seši...
Gods kalpot Rīgai plāno startēt nākamajās Rīgas domes vēlēšanās

Partija "Gods kalpot Rīgai" (GKR) plāno startēt nākamajās Rīgas domes vēlēšanās, sestdien pēc partijas kongresa pavēstīja GKR priekšsēdētājs un Saeimas deputāts Oļegs Burovs.

"Esam pieņēmuši lēmumu arī startēt nākamajās Rīgas domes vēlēšanās, kurās pied...

Miris Baltkrievijas ārlietu ministrs
64 gadu vecumā nomiris Baltkrievijas ārlietu ministrs Vladimirs Makejs, sestdien vēsta Baltkrievijas oficiālā ziņu aģentūra BelTA, atsaucoties uz Ārlietu ministrijas preses sekretāru Anatoliju Glazu.


Komentāri