lv
LFLm58cv2ehWRYQPwPbcqKfA4shucUcbqpkWwMDZ
3566286

Cik es varu panest, tik es nesu. Dziedātājs Dons par emocijām, izdegšanu un darbu

Cik es varu panest, tik es nesu. Dziedātājs Dons par emocijām, izdegšanu un darbu
"Es nevaru sūdzēties, es nevaru teikt, ka mans darbs ir fiziski grūts. Mentāli – jā, tur ir savi izaicinājumi, kā tikt galā ar daudzām lietām, bet to jau ar laiku iemācās," Latvijas Televīzijas rubrikā "Dzīvei nav melnraksta" stāstīja mūziķis Artūrs Šingirejs jeb Dons. Viņš atzina, ka arī savā karjerā ir piedzīvojis brīžus, kad izdegšanas robeža ir pārkāpta. Tad ir jāapstājas un jāapdomā nākotne, jo cilvēka ķermenis tomēr ir trausls. 
Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Gandrīz puse Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka agresīvākie satiksmes dalībnieki ir autovadītāji, bet otrajā vietā ierindojas motociklisti, secināts Latvijā veiktajā iedzīvotāju a...

«Rīgas Zeļļi» trešo reizi pieveic «Ventspili», iekļūst Latvijas basketbola līgas finālā
"Rīgas Zeļļi" sestdien Rīgā iekļuva "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā, kur rīdziniekus jau gaida "VEF Rīga". "Rīgas Zeļļi" mājas spēlē pieveica "Ventspili" ar 65:61, sērijā uzvarot ar 3-1.
Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Latvija ar 8:0 (2:0, 3:0, 3:0) sakāva Norvēģiju.

Trīs v...



Komentāri