lv
ybAg2XvkYvKa5Tc5OeDGU8fqDQxsunzzCwKPbxTH
356129

Sals apgrūtina palīdzības sniegšanu ukraiņiem uz robežas

Sals apgrūtina palīdzības sniegšanu ukraiņiem uz robežas
Aizvadot pirmo nedēļu sniegā un salā, brīvprātīgajiem, kas kopš oktobra sākuma sagaida ukraiņus pie Latvijas-Krievijas robežpunkta “Grebņeva”, aizvien grūtāk kļuvis nodrošināt siltu pajumti, siltu ēdienu un dzērienus. Ziemīgie laikapstākļi ietekmējuši arī ukraiņu veselības stāvokli, aizvien biežāk robežu šķērsojošie lūdz medikamentus. Biedrības kopā ar Ludzas novada pašvaldību griezušās Zemessardzē, lūdzot apsildāmo telti.
Uz «Via Baltica» avarējis autobuss, kravas un vieglais auto; abos virzienos bloķēta satiksme
Sestdienas, 26. novembra, vakarpusē uz autoceļa A1 ("Via Baltica") Salacgrīvas pagastā Limbažu novadā notikusi trīs spēkratu – pasažieru autobusa, kravas automašīnas un vieglās automašīnas – sadursme, portālu LSM informēja Valsts policijas pārstāve Līn...
Naktī uz svētdienu Latvijā turpināsies snigšana

Naktī uz svētdienu Latvijā turpināsies snigšana, bet dienā vairs tikai vietām gaidāmi nelieli nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Ceļi būs slideni. Debesis pārsvarā saglabāsies apmākušās. Pūtīs lēns vējš, galvenokārt austrumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī būs...

Tuvākajā laikā plānots sākt darbu pie nodokļu politikas pārskatīšanas

Tuvākajā laikā ir plānots sākt darbu pie nodokļu politikas pārskatīšanas, sestdien pēc valdības deklarācijas veidošanas darba grupas par nodokļu politiku tikšanās aģentūrai LETA pavēstīja Nacionālās apvienības (NA) pārstāvis Uģis Mitrevics.

Pēc viņa pau...



Komentāri