lv
FD7QbXiyu7SbRzPNUUZ8pUZ0X9WvuyEDEDGIqtOV
3552579

NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Šādi incidenti ir "arvien intensīvākās kampaņas sastāvdaļa", ko Krievija izvērš visā Eiroatlantiskajā telpā un NATO sabiedroto teritorijā, teikts NATO paziņojumā, paužot dziļu satraukumu par Maskavas "hbrīddarbībām, kas rada draudus sabiedroto drošībai".

Paziņojumā norādīts, ka Čehijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Polijas un Vācijas varasiestādes pēdējā laikā veikušas izmeklēšanas un izvirzījušas apsūdzības saistībā ar "naidīgas valsts darbībām".

NATO norādījusi, ka sabiedrotie sadarbosies, lai atturētu un aizsargātos pret šādām hibrīddarbībām, un saglabās nepiekāpīgu atbalstu Ukrainai tās pretestībā krievu iebrucējiem.

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Piektdiena Latvijā būs saulaina un sausa. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļaustrumu, austrumu vējš. Gaiss iesils līdz +18…+23 grādiem,...

Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Latvija piekāpās ar 0:4 (0:2, 0:0, 0:2).

Mača sākumā divu minūšu sodu nopelnīja Harijs Cjunskis, un kanādieši sestajā minūtē ar ...

Latvijas hokejisti U-18 pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā zaudē, sagādā Kanādai pārbaudījumu
Latvijas U-18 hokeja izlase ceturtdien Somijā ar 0:4 ceturtdaļfinālā zaudēja Kanādas vienaudžiem un dalību pasaules čempionātā tāpat kā pērn noslēdza 8. vietā.


Komentāri