lv
xws8Wut82pyXlrf6KRADUQtUoYK3HvMQpFDr3Xbn
3550053

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.

Tādējādi ir īstenots "Capitalica Asset Management" Latvijā pirmais projekts, kura investīcijas pārsniedz 65 miljonus eiro.

Līdz ar otrās ēkas nodošanu ekspluatācijā ir pabeigta arī lielākā daļa nomnieku biroju izbūves darbu, ar kuriem ir noslēgti ilgtermiņa līgumi. Sākot ar maiju, sāksies pakāpenisks šo uzņēmumu ievākšanās process.

Kopumā biroju kompleksā "Verde" strādās līdz 2500 darbinieku, un patlaban noslēgto nomas līgumus skaits ir 19. Par nomniekiem kļuvuši tādi uzņēmumi kā "Swisscom", "Decta", "KPMG Latvija", "Swetch", "Merito Group", "Workland", "Enefit", "VIA SMS Group", "Tietoevry Latvia", restorāns "Dia 36.line", "Moltto Coffee" un citi.

Savukārt objekta iznomāšanas un apsaimniekošanas partneris ir nekustamo īpašumu aģentūra "Colliers".

Pirmās ēkas būvniecība noslēdzās 2022.gada vasarā.

Projekta attīstītājs un investors ir uzņēmums "Capitalica Asset Management", kas ir Lietuvas Centrālās bankas licencēts un pārraudzīts ieguldījumu pārvaldes uzņēmums, kas veic komerciālo nekustamo īpašumu pārvaldību Baltijas valstīs. Tā vadītajam fondam "Capitalica Baltic Real Estate Fund I" pieder biroju komplekss "Verde" Rīgā, biznesa centrs "135" Viļņā, biznesa centrs "Kauno Dokas" Kauņā un tirdzniecības centrs "Luizė" Klaipēdā.

"Capitalica Asset Management" kapitālā 70% pieder "SBA Group", kas ir viena no lielākajām Lietuvas kapitāla biznesa grupām, bet vēl 30% pieder "Capitalica Asset Management" ģenerāldirektora Andrjus Baršta uzņēmumam "Fox Holdings".

Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

IZM plāno no...

Latvijas onkoloģe iestājas par sieviešu vakcināciju pret vēzi (+VIDEO)

Šogad ir pēdējais gads, kad darbojas līdzšinējais “Veselības aprūpes pakalpojumu onkoloģijas jomā uzlabošanas plāns".

Dzemdes kakla vēzis un vēl atsevišķi vēžu paveidi, kurus izraisa cilvēka papilomas vīruss (CPV), šajā ziņā dod iespēju ar vakcināciju p...

Droša zemgaliete Svētes krastos. Olimpiete Agate Rašmane saimnieko dzimtas mājās, kustību rod tautas dejās
Viena no Latvijas sportistēm Parīzes olimpiskajās spēlēs būs Agate Rašmane, kura kopš 2020. gada pastāvīgi dzīvo un saimnieko vecvecāku mājās Svētes upes krastā 10 kilometru no Jelgavas centra. Rašmanes pērn izcīnītā bronza pasaules čempionātā ir Latvi...


Komentāri