lv
fDDQNhk6IhUpdNcG06awhyhabvH0KS21qsAv84iP
354988

Krievi ar raķetēm sestdien apšaudījuši Dņipro

Krievi ar raķetēm sestdien apšaudījuši Dņipro

Krievijas karaspēks sestdien ar raķetēm apšaudījis Dņipro pilsētu, valsts centrālajā daļā, pavēstīja Dņipropetrovskas apgabala kara administrācijas vadītājs Valentīns Rezņičenko.

Raķešu triecienā daļēji izpostītas septiņas ģimenes mājas.

Sprādziena vietā izraisījies ugunsgrēks. Cietusi sieviete, kas izcelta no drupām un nogādāta slimnīcā.

Iepriekš par raķešu atlidošanu platformā "Telegram" ziņoja pilsētas mērs Boriss Filatovs.

Viņš rakstīja, ka pilsētas komunikācijas un infrastruktūra nav cietušas, tomēr notikusi automātiska vairāku transformatoru apakšstaciju atslēgšanās.

Nomiris Baltkrievijas ārlietu ministrs
64 gadu vecumā nomiris Baltkrievijas ārlietu ministrs Vladimirs Makejs, sestdien vēsta Baltkrievijas oficiālā ziņu aģentūra BelTA, atsaucoties uz Ārlietu ministrijas preses sekretāru Anatoliju Glazu.
Nedaudz pieaugušas atraitņu pensijas
Lai arī kovida pandēmijas laikā nedaudz saruka senioru slēgto laulību skaits, šogad atraitņa pensiju saņēmēju skaits ir stabilizējies. Un ik mēnesi šādu pabalstu Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) izmaksā nepilniem septiņiem tūkstošiem seni...
Hersonā humāno krīzi pastiprina smagas Krievijas apšaudes
Krievijas karaspēks šodien ar raķetēm apšaudīja Dņipro pilsētu Ukrainas valsts centrālajā daļā, daļēji izpostot vairākas mājas, ziņo vietējās varasiestādes. Bet nesen atbrīvotajā Hersonā pēdējās dienās desmitiem mirušo un cietušo, Krievijai pastiprinot...


Komentāri