lv
9LhjWh7cIUu70PNTlP8dxaWiZIVKHvf0wf6OJfjj
3543648

Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Plkst.16 "LNK Sporta Parks" dabīgajā laukumā tiksies RFS un "Auda", maču tiešraidē pārraidot kanālam TV4.

RFS pēdējās četrās cīņās ir uzvarējusi, bet pēdējās septiņās spēlēs tikai reizi spēlējusi neizšķirti, maču Daugavpilī beidzot ar 1:1.

"Auda" pēc neveiksmīga sākuma četrās pēdējās spēlēs ir tikusi pie trim uzvarām pēdējās trīs cīņās.

Pirmajā aplī ar 2:1 viesos pārāka bija RFS.

Plkst.18.30 Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā "Metta" tiksies ar "Valmieru", maču tiešraidē pārraidot televīzijas kanālam TV4.

"Metta" pēdējās četrās spēlēs ir piedzīvojusi zaudējumus, bet sešās pēdējās cīņās ir izcīnījusi tikai punktu.

"Valmiera", kas sezonas sākumā pārspēja iepriekšējās sezonas spēcīgākās komandas RFS un "Riga", pēdējās sešās spēlēs ir uzvarējusi divreiz un reizi spēlējusi neizšķirti.

Pirmajā sezonas savstarpējā spēlē "Valmiera" viesos uzvarēja ar 2:0.

Ceturtdien "Tukums 2000"/"Telms" savā laukumā tiksies ar "Liepāju" un "Riga" - ar "Grobiņas SC"/LFS, bet piektdien "Daugavpils" tiksies ar "Jelgavu".

Pirmo vietu ar 22 punktiem deviņās spēlēs ieņem RFS, kurai ar 18 punktiem seko "Riga". 16 punkti ir "Valmierai", 15 punkti - "Daugavpilij" un 14 punkti - "Audai", bet 13 punktus ir guvusi "Tukums 2000"/"Telms". Astoņi punkti ir "Grobiņas SC"/LFS un "Jelgavai", bet septiņi - "Mettai" un "Liepājai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Ņemot vērā pasažieru sezonālos ieradumus vilcienu satiksmes...

Par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs

Valsts policijai (VP) par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs, noskaidroja aģentūra LETA.

Saskaņā ar noslēgto līgumu remontdarbi ūdensmetējam ir izdarīti un to veicis Izraēlā bāzētais uzņēmums "HOS Technology Research & De...

TESTS: Kas ir tie pārējie? Pārbaudi, vai pazīsti citas ES dalībvalstis
Pirms 20 gadiem Latvija pievienojās Eiropas Savienībai. Šajā pašā dienā – 2004. gada 1. maijā – par Eiropas Savienības dalībvalstīm kļuva arī Lietuva un Igaunija, tāpat arī Polija, Čehija, Ungārija, Slovākija, Slovēnija, Malta un Kipra. Testā noskaidro...


Komentāri