lv
urPvaT8ZhQTjfE3alkGnjjkpyWhR5VEwb2fqLVIG
35364

NA Rīgā šobrīd varētu būt līdzīgā situācijā kā 'Progresīvie' Saeimā, uzskata politologs

NA Rīgā šobrīd varētu būt līdzīgā situācijā kā 'Progresīvie' Saeimā, uzskata politologs
Situācija ar "Progresīvajiem" (P), kuri šobrīd nokļuvuši jaunā Saeimas sasaukuma opozīcijā, ir sava veida spogulis Rīgas domei, kur līdzīgā pozīcijā ir Nacionālā apvienība (NA), kas, lai arī atšķirībā no P nav opozīcijā, izskatās, ka galvaspilsētas koalīcijā "neko īpaši ietekmēt nevar", portālam "Delfi" komentēja Latvijas Universitātes profesors, politologs Juris Rozenvalds.
Ādažu bāzē testēs 5G tehnoloģiju jaunievedumus militārajā jomā
Ādažu bāzē izveidota Eiropā pirmā vieta 5G tehnoloģiju jaunievedumu testēšanai militārajā bāzē. Šis ir veids, kā stiprināt valsts aizsardzības spējas, bruņoto spēku kaujas spējas, vienlaikus attīstot modernās tehnoloģijas. Tāpat tā ir iespēja demonstrē...
Valdības veidošana: Jaunnedēļ turpināsies sarunas par atbildības jomu sadali
Topošā koalīcija līdztekus darbam pie valdības deklarācijas vēl turpinās sarunas par atbildības jomu sadalījumu, to pēc trīspusējās tikšanās pavēstīja "Jaunās vienotības" (JV), "Apvienotā saraksta" (AS) un Nacionālās apvienības (NA) pārstāvji.
Izsolīs Mihaelam Šūmaheram piecas uzvaras nodrošinājušo F-1 «Ferrari» spēkratu
Novembra otrajā nedēļā Ženēvā izsolīs Pirmās formulas (F-1) "Ferrari" spēkratu, kurā leģendārais pilots Mihaels Šūmahers 2003.gadā uzvarēja piecās sacīkstēs, piektdien vēstīja aģentūra "Reuters".


Komentāri