lv
f9xj22VgjYUH5CDTW4B7X96FHWI3DsZvlqXJ39VM
3527524

Rīgas centra dzīvoklī vannas istabā jau vairāk nekā 10 gadus nav aukstā ūdens, par remontiem jāvienojas visai mājai

Rīgas centra dzīvoklī vannas istabā jau vairāk nekā 10  gadus nav aukstā ūdens, par remontiem jāvienojas visai mājai
Viena no cilvēka pamatvajadzībām ir ūdens. Bez tā cilvēks savā mājoklī nevar iztikt vairāk kā trīs četras dienas. Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "4.studija" saņēma vēstuli no rīdzinieces Irēnas, kurai ūdens dzīvoklī ir, taču vannas istabā pieejams tikai karstais. Apsaimniekotājs – "Rīgas namu pārvaldnieks" norādīja, ka 70.gados būvētajā namā būtu jāmaina ūdens stāvvadi, taču lēmums par veicamajiem darbiem jāpieņem vismaz pusei no nama iedzīvotājiem.
Rīgas pils Svētā Gara tornī pacels ES karogu

Atzīmējot 20.gadadienu kopš Latvijas iestāšanās blokā, trešdien, 1.maijā, plkst.7.40 Rīgas pilī notiks svinīgā godasardzes ceremonija un Eiropas Savienības (ES) karoga pacelšana Rīgas pils Svētā Gara tornī.

Pasākumā piedalīsies Valsts prezidents Edgars ...

Liepājā plaši tiks atzīmēta Neatkarības atjaunošanas diena (+VIDEO)

Koncerta apmeklētāji aicināti pievienoties un dziedāt līdzi iemīļotajām dziesmām.

Lai 4.maijā kopā atzīmētu Brīvības svētkus, ikviens liepājnieks un pilsētas viesis plkst.15.00 Jāņa Čakstes laukumā būs gaidīts uz svētku koncertu, kurā uzstāsies Liepājas...

Šodien Latvijā gaisa temperatūra būs +16…+21 grādu robežās

Svētdien īslaicīgs lietus gaidāms vienīgi Latvijas austrumu rajonos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Centrā norāda, ka diena aizritēs ar mainīgu mākoņu daudzumu, īslaicīgs lietus gaidāms vien austrumu rajonos. Pūtīs lēns vē...



Komentāri