lv
aBVuOofu5GYe4LsoHWPkWdruCFIRUcRyzS8tbXDx
3510722

Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Mačs varētu sākties apmēram plkst.13.30 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā atrodas desmitajā vietā un turnīrā izsēta ar devīto numuru, kamēr spāniete pasaules rangā ierindojas 93.pozīcijā. Abas tenisistes kortā iepriekš nav tikušās.

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas bija brīva, turnīrā iesaistoties tikai no otrās kārtas. Savukārt Bouzasa-Maneiro pēc divu kvalifikācijas kārtu pārvarēšanas pamatturnīra pirmajā kārtā ar 2-6, 6-3, 6-3 pārspēja neseno planētas otro raketi Paulu Badosu (WTA 101.).

Ostapenko šosezon ir izcīnījusi divus titulus un iekrājusi uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 17-7. Martā 21 gadu vecā Bouzasa-Maneiro izcīnīja savu pirmo "WTA 125" titulu, uzvarot turnīrā Antaljā uz māla seguma.

Trešajā kārtā mača uzvarētāja tiksies ar krievieti Veroniku Kudermetovu (WTA 19.) vai argentīnieti Mariju Lurdesu Karli (WTA 82.).

Ostapenko ar ierasto pārinieci ukrainieti Ludmilu Kičenoku startēs arī dubultspēļu turnīrā, kurā Latvijas un Ukrainas duets izsēts ar piekto numuru.

Turnīrs Madridē norisinās māla seguma kortos.

Porziņģis gūst sešus punktus «Celtics» zaudējumā Austrumu konferences spēlē
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrajā spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda piedzīvoja zaudējumu.
Iesoļo vasarā savās mīļākajās augstpapēžu kurpēs

Pavasarī kā vēl nekad vēlamies uzziedēt un justies skaisti. Daudzas no mums silto laiku asociē ar krāšņām kleitām, kurām vēl labāk izskatīties palīdz augstpapēžu kurpes. Taču vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot lepni soļot, papēžiem kla...

NEPLP piedāvā atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) tuvākajā laikā plāno Saeimā iesniegt priekšlikumus, kas saistīti ar radio apraides tiesību piešķiršanu un valodu lietojumu radio izvietotajās reklāmās, trešdien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedr...



Komentāri