lv
4CT6Bpv6VHF8D5Q3aFl6cKzT3dNjtC9vvUlcBO81
3505787

Nākamnedēļ gaisa temperatūra Latvijā var pakāpties virs +20 grādiem

Nākamnedēļ gaisa temperatūra Latvijā var pakāpties virs +20 grādiem

Tuvākajās dienās Latvijā pakāpeniski paaugstināsies gaisa temperatūra, nākamās nedēļas sākumā tā pārsniegs +20 grādus, liecina pašreizējās laika prognozes.

Ceturtdien laiks būs pārsvarā apmācies un lietains, spēcīgāk līs valsts austrumu daļā. Gaisa temperatūra naktī un dienā gaidāma starp +3 un +9 grādiem.

Piektdien ciklons no Ukrainas virzīsies uz ziemeļiem, bet ar to saistītie nokrišņi varētu palikt austrumos no Latvijas. Nedēļas nogalē gaidāms visai saulains laiks, pūtīs lēns vējš, vietām iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss.

Naktīs gaisa temperatūra vietām pazemināsies līdz nulle grādiem, dienas kļūs siltākas, svētdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra valsts dienvidos gaidāma tuvu +20 grādu atzīmei.

Nākamās nedēļas sākumā prognozēta temperatūras paaugstināšanās līdz +19..+24 grādiem, vēsāks laiks saglabāsies daļā piekrastes.

Tuvākajās dienās turpināsies ūdenslīmeņa kāpums upēs, arī Daugavā gaidāma tālāka ūdenslīmeņa paaugstināšanās. Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem Daugavā pie Jēkabpils ūdenslīmenis kopš svētdienas cēlies par pusmetru, pie Daugavpils - par 1,3 metriem, pie Piedrujas - par nepilniem diviem metriem.

Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Akcijas mērķis ir aicināt iedzīvotājus vismaz vienu dienu neizmantot liftu.

Dalību akcij...

Aizputē nojauks ugunsdzēsēju depo, iedzīvotāji raksta protesta vēstules

“Viss tieši tā, kā izskatījās padomju laikā; šajā ziņā – īstens vēstures objekts”.

Depo īpašniece ir Iekšlietu ministrija un tiešām esot nolēmusi ēku nojaukt, apstiprina Nodrošinājuma valsts aģentūrā. “Pirmkārt, tā ir, tautas valodā runājot, ļoti veca, ...

Kultūras ministre pērn deklarējusi ap 66 000 eiro ienākumus

Kultūras ministre Agnese Logina (P) pērn deklarējusi ienākumus 66 180 eiro apmērā, kas ir par aptuveni 22 500 eiro vairāk nekā 2022.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Pērn algā no Valsts kancelejas viņa saņēmusi ...



Komentāri