lv
7bGbe7RYMftUsVqiswubKQWneFu94CEqbGwYwmTV
3501182

Kā cilvēka trauslums savienojams ar tehnoloģiju aukstumu? Ieskats Rīgas Fotogrāfijas biennālē

Kā cilvēka trauslums savienojams ar tehnoloģiju aukstumu? Ieskats Rīgas Fotogrāfijas biennālē
Rīgas Fotogrāfijas biennāle šogad pievēršas mūsdienu identitātes jautājumiem – tam, kā tehnoloģijas ietekmē gan fotogrāfiju kā mediju, gan cilvēkus pašus. Piemēram, izstāde "Cilvēks-dators" runā par cilvēka trauslo dabu un to, kā cilvēka identitāte, jūtas un sapņi šobrīd ir savienojami ar tehnoloģijām, kas ir aukstas un nehumānas, Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" stāstīja biennāles kuratore, māksliniece Inga Brūvere.
Pirmizrādi piedzīvos Ozola koncertfilma

Kinoteātrī "Forum Cinemas" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos hiphopa mākslinieka Ozola koncertfilma "No rajona līdz arēnai", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Grīnberga.

Pirmizrādes apmeklētāji klātienē varēs satikt gan filmas ...

«SmartLynx» no maija vairs nepiedāvās čarterlidojumus no Baltijas valstīm

Latvijā bāzētā aviokompānija SIA "SmartLynx Airlines" no šā gada 1.maija vairs nepiedāvās čarterlidojumus no Baltijas valstīm, intervijā aģentūrai LETA sacīja "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Edvins Demeņus.

Viņš skaidroja, ka drīzumā aviokompānijai...

Lauksaimnieki un darba devēji aicina pārskatīt Latvijas saistības klimata jomā
Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padome (LOSP) un Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) aicina valsts augstākās amatpersonas nekavējoties pārskatīt saistības, ko Latvija uzņēmusies klimata jomā, ņemot vērā ģeopolitisko un ekonomisko situāc...


Komentāri