lv
vq4Gib5BWH3pFH9eWF1TiVd9UfC64NLYmsiUlPyU
349514

Baltijas valstīs samazinās degvielas cenas

Baltijas valstīs samazinās degvielas cenas

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās degvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,3% - līdz 1,734 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,2% - līdz 1,834 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena maksāja 1,629 eiro par litru, kas ir par 1,8% mazāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,7% - līdz 1,819 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,2% - līdz 1,799 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kritās par 2,1% un piektdien maksāja 1,859 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Viļņā nemainījās un maksāja kā nedēļu iepriekš - attiecīgi 0,835 eiro un 0,762 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,1% - līdz 0,86 eiro par litru.

https://infogram.com/degvielas-cenas-latvija-1h984wojnrz1z6p?live

Rīgas viesnīcās gultasvietu noslogojums septembrī bija 53,9%

Rīgas viesnīcās gultasvietu noslogojums šogad septembrī veidoja 53,9%, kas ir mazāk ne šogad jūlijā un augustā, bet tāpat kā jūnijā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publiskotie dati.

Vienlaikus Latvijā kopumā gultasvietu noslogojums 2022.gada se...

Brīvdienās daudzviet Latvijā ilgstoši snigs. Kur visvairāk, bet kur - vismazāk?

Novembra pēdējā sestdienā un svētdienā Latvijā snigs, vairāk nokrišņu būs austrumu novados, mazāk - Kurzemē, prognozē sinoptiķi.

Daudzviet gaidāma ilgstoša snigšana, vietām Latgalē un Vidzemē sniega sega kļūs par 6-9 centimetriem biezāka. Ceļi būs slide...

Viss jaunākais - kas notiks Jūrmalas domē, kad Truksnis zaudējis mēra amatu

Dienā, kad stājies spēkā spriedums, ar kuru ilggadējais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis (ZZS/LZP) atzīts par vainīgu dienesta viltojumā - tātad, piektdien -, viņš ir zaudējis deputāta mandātu.

Truksnis mandātu zaudējis, pamatojoties uz Pašv...



Komentāri