lv
9rzzbF4XPYyybMkG5XKLZciMCujXv9Lxs0uIkSa0
3494406

Kopš kara sākuma Ukrainā pieaugusi Latvijas iedzīvotāju interese par ieroču iegūšanu

Kopš kara sākuma Ukrainā pieaugusi Latvijas iedzīvotāju interese par ieroču iegūšanu
Kopš Krievijas sāktā kara pret Ukrainu 2022. gada 24. februārī pieaugusi Latvijas iedzīvotāju interese par ieroču atļauju kārtošanu un iegūšanu. Lai arī šaujamieroču īpašnieku skaits Latvijā šajā laikā ir samazinājies, reģistrēto ieroču skaits audzis. Skaidrāka progresija vērojama tieši pašaizsardzībai reģistrēto ieroču pieaugumā. To apstiprina arī tirgotāji, norādot, ka cilvēki neslēpj savu interesi par šaujamieročiem pašreizējās ģeopolitiskās situācijas dēļ. 
Rīgā ievieš «sniega biļetes» un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem

Gaidot pirmdienas sniegputeni, Rīgā tiks ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, informēja Rīgas dome.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozēm pirmdienas pēcpusdienā g...

Rīgā spēcīgās snigšanas dēļ autovadītājiem pirmdien būs pieejamas «sniega biļetes»
Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozēm pirmdienas pēcpusdienā galvaspilsētā iespējama stipra snigšana, kas turpināsies līdz otrdienai, tāpēc Rīgas  pašvaldība pirmdien, 22. aprīlī, ieviesīs tā saucamās "sniega biļetes"...
Oranžais brīdinājums! Rīt Latvijā gaidāma stipra snigšana

Jaunā darba nedēļa vietām Latvijā sāksies ar ļoti stipru snigšanu, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī debesis aizklās mākoņi, vien Kurzemes rietumos nakts pirmajā pusē debesis vēl skaidrosies. Teritorijas lielākajā daļā, ...



Komentāri