lv
us8OKLRoSpCGqgObEuODmz3wnALCGTZz5n9qFWaP
3486079

Atcelta ASV Kongresa pārstāvju vizīte Latvijā

Atcelta ASV Kongresa pārstāvju vizīte Latvijā

Atcelta pirmdien, 22.aprīlī, plānotā ASV Kongresa pārstāvju vizīte Latvijā un plānotā tikšanās ar Latvijas Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV), informēja Valsts kanceleja.

ASV Kongresa pārstāvji atcēluši vizīti Eiropā saistībā ar ASV gaidāmo balsojumu par atbalsta pakotnēm, kas ietver arī atbalstu Ukrainai.

Siliņas tikšanās ar ASV Kongresa pārstāvjiem tika plānota, lai stiprinātu Latvijas un ASV sadarbību drošības un aizsardzības jomā, ekonomikā un investīciju piesaistē. Tāpat bija plānots pārrunāt nepieciešamo militāro atbalstu Ukrainai.

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu Eiropas Nāciju kausa divīzijā
Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 pārspēja Dāniju.
Par ko tu domā katru dienu? Jaunumi «Radio Naba» topā
Skatāmies uz visām debess pusēm – Skotijā tūlīt iznāks "Camera Obscura" sen gaidītais albums, pēc ilgāka pārtraukuma par sevi atgādina franču grupa "Juniore", video no Berlīnes mākslinieka darbnīcas sūta korejiešu DJ Pegija Gou, Latvijas projekta "Quee...
Apsūdz Latvijas pilsoni par došanos uz Ukrainu veikt diversijas aktu

Publiski pieejamais tiesas kalendārs liecina, ka apsūdzēts ir Ivans Tarabanovs un Rīgas pilsētas tiesa Mazā Nometņu ielā lietu plāno skatīt 7.jūnijā.

Prokuratūrā aģentūrai LETA apliecināja, ka persona apsūdzēta par mēģinājumu prettiesiski piedalīties br...



Komentāri