lv
hl1F55BliJedrvad165MmoFzeyx3vf88ExwteXjL
3454302

Drošības politikas eksperte: Ķīnas atbalsts Krievijai aug, bez tā karš varētu daudz ātrāk beigties

Drošības politikas eksperte: Ķīnas atbalsts Krievijai aug, bez tā karš varētu daudz ātrāk beigties
Ķīnas loma Krievijas karā Ukrainā ir ārkārtīgi nozīmīga. Bez tās atbalsta Krievija šobrīd nevarētu iztikt, tai būtu daudz grūtāk cīnīties, un karš varētu daudz ātrāk beigties. Turklāt skaidrs, ka tuvākajā nākotnē Ķīnas atbalsts Krievijai tikai turpinās augt, jo destabilizēt situāciju Rietumos ir Ķīnas pašas interesēs, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Ginekoloģes: sievietes mazāk apmeklē speciālistus zemā pašvērtējuma dēļ

Viens no iemesliem, kādēļ sievietes mazāk apmeklē medicīnas speciālistus, ir zems pašvērtējums, uzskata ginekoloģes Vija Veisa un Kristīne Pčolkina.

Patlaban Latvijas sieviešu vidū viens no izplatītākajiem audzējiem ir dzemdes kakla vēzis, ik gadu aptuv...

Delna: gandrīz pusē pašvaldību ir nepilnības domju sēžu protokolos

Gandrīz pusē pašvaldību ir nepilnības domju sēžu protokolos, secinājusi biedrība "Sabiedrība par atklātību - Delna" ("Delna"), izpētot visu 43 Latvijas pašvaldību domju sēžu protokolus.

Latvijā Pašvaldību likumā ir noteikts, kāda informācija sēdes proto...

Tūrisma bizness Latgalē piedzīvo nopietnas problēmas (+VIDEO)

Publiskā un privātā sektora konkurence izmitināšanas jomā, var negatīvi ietekmēt gan mazo un vidējo uzņēmumu dzīvotspēju.

Latvijas Lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" vadītāja Asnate Ziemele atzina, ka patlaban nevar nosaukt nevienu reģionu Latga...



Komentāri