lv
mIQy1awWRSJ1ub7oU88gA1h4gmDGe7E7WH2l5d7x
3453291

Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Plkst.11.55 pēc Latvijas laika Latvija, kas turnīrā izsēta ar trešo numuru, pusfinālā tiksies ar turnīra galveno favorīti Nīderlandi. Visas turnīra spēles tiešraidē var vērot "Youtube" kontā "FIBA3x3".

Uzvarētāja plkst.13 cīņā par vienīgo olimpisko ceļazīmi tiksies ar otra pusfināla, kurā tiekas Austrija un Jaunzēlande, uzvarētāju.

Piektdien Latvijas basketbolisti kvalifikācijas turnīru sāka ar divām uzvarām, ar 21:16 pieveicot Mongoliju (2.) un ar 21:10 sagraujot Jaunzēlandi (7.), bet sestdien ar 21:12 pieveica Ēģipti (6.), B grupā ar trim uzvarām ieņemot pirmo vietu

Nīderlande A grupā ar 22:15 apspēlēja Šveici (5.), ar 17:11 - Honkongu (8.), bet ar 17:18 zaudēja Austrijai (4.), grupā ieņemot otro vietu.

Divas labākās katras grupas komandas iekļuva pusfinālā. Tikai labākā no astoņām komandām iegūs ceļazīmi uz Parīzes spēlēm.

Ja pirmajā kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlasei neizdosies uzvarēt, nākamā iespēja būs turnīrā, kas no 3. līdz 5.maijam norisināsies Japānas pilsētā Ucunomijā, bet pēdējā iespēja iegūt olimpisko ceļazīmi būs no 16. līdz 19.maijam Ungārijas pilsētā Debrecenā.

Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

"Panthers" sa...

RTU zinātkāres centrs piedāvā aizraujošu izklaidi (+VIDEO)

Bērni, jaunieši, viņu vecāki un skolotāji var uzzināt, kā darbojas pasaule.

20. un 21.aprīlī plkst.10.00-17.00 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) zinātkāres centrā "Futurimo Rīga", Meža ielā 1, k6 ar pasaules līmeņa zinātnieku meistarklasēm, ķīmijas zi...

Kas mainīsies elektroenerģijas sadalē no 1.maija (+VIDEO)

Sistēmas operators līdzfinansē daļu no pieslēguma ierīkošanas izmaksām.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) publicējusi konsultāciju dokumentu par grozījumiem sistēmas pieslēguma noteikumos elektroenerģijas sadales sistēmai. Grozījumi no...



Komentāri